2019-11-20 20:05

Carmen Dan: ”Trebuie să vedem care sunt adevărații AGRESORI de la protest”

 |  23:54
Carmen Dan: ”Trebuie să vedem care sunt adevărații AGRESORI de la protest”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a oferit miercuri la Antena 3 cele mai așteptate răspunsuri la acuzațiile procurorilor privind violențele din 10 august.

„Imagini cu bătăi sau cu intervenții în forță ale forțelor de ordine am văzut și în alte țări. Violența nu e niciodată o soluție. Am văzut că există o nevoie de a comenta aceste imagini la nivel european. Răul pleacă tot de la noi, imaginea prin care poziționarea unor politicieni este preluată(...). Cred că pe 3 octombrie când premierul va fi în PE, demersul nostru nu poate fi decât unul singur și argumente sunt suficiente pentru a spune cum lucrurile în realitate, fără să încercăm să ascundem adevărul”, a spus Carmen Dan.

Vă amintim că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, consideră că ancheta de la Parchetul General privind protestul din 10 august, în care sunt puşi sub acuzare şefi din Jandarmerie şi un secretar de stat din MAI, reprezintă „o altă încercare de intimidare a unei instituţii fundamentale a statului”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

CIOCIOLINA
27 Sep 2018

MAI FEMEIE , CEA CE ESTI , DE CE NU TE-AI DUS LA MANIFESTANTI SA VORBESTI CEVA SI SA-I POTOLESTI ? STATEA-I LA TELEVIZOR . DACA ERA MATA GAZATA CUM ERA ?
ANONIM
27 Sep 2018

Parca este scapata de la protectia copilului Alexandria . la lasat sa moara neajutorat pe barbasu . Faptele spun tot .
MERCENARII MAFIEI PSD.
27 Sep 2018

Adevaratii agresori erau JANDARMI IN CIVIL. ESTE SI MOTIVUL PENTRU CARE NU AU FOST EXTRASI DIN MULTIME. ERAU MERCENARII MAFIEI PSD. ACESTIA INCENDIAU DUPA METODA BOLSEVICULUI ILIESCU CARE A DAT FOC AUTOBUZELOR IN ' 90. Identic cu mineriada numai ca operatiunea din 10 august s-a numit JANDARMERIADA LICHELELOR.
ADEVARAT
27 Sep 2018

CUM DRACU VINE SOCOTEALA ? LA 40 000 - 50 000 DE MANIFESTANTI AU FOST RANITI 800 DE CETATENI ? PLUS CEI CARE AU PLECAT DIN TARA SAU NU AU VENIT CU ACTE MEDICALE . DECI 10 / 100 DIN MANIFESTANTI CEL PUTIN AU FOST GRAV SI CU ACTE AGRESATI BRUTAL .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray