2019-08-20 21:43

Casa deputatului PSD Florin Iordache, VANDALIZATĂ de un grup de protestatari. Afișe lipite și mesaje obscene desenate pe clădire

 |  14:24
Casa deputatului PSD Florin Iordache, VANDALIZATĂ de un grup de protestatari. Afișe lipite și mesaje obscene desenate pe clădire

Câţiva protestatari au scris mesaje obscene şi au lipit afişe pe gardul locuinţei deputatului PSD Florin Iordache ca răspuns la gestul făcut de acesta în Camera Deputaţilor, informează News.ro.

Iordache le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu de la ambele mâini, în şedinţa de plen de miercuri. Ulterior, le-a spus jurnaliştilor care l-au chestionat în legătură cu gestul obscen, că avea mâinile ridicate. Un ONG a depus plângere la Poliţie împotriva sa, iar Bloomberg a relatat incidentul sub titlul „Un raport al UE privind corupţia primeşte degetul mijlociu în România”.

Sâmbătă, câţiva protestatari i-au scris expresii obscene pe porţile imobilului său din judeţul Ilfov.

De asemenea, au lipit pe uşile garajului locuinţei fostului ministru al Justiţiei imagini care reproduc gestul lui Iordache din Parlament şi erau prezentate ca mesaje din partea românilor din diverse zone ale ţării sau din diaspora.

La un moment dat, ministrul a ieşit cu maşina din garaj, fiind întâmpinat de cele câteva persoane aflate în faţa locuinţei care i-au strigat "Hoţule!", "Criminalule!" şi "Nu scăpaţi!".

La ieşire, Florin Iordache a lovit uşor şi o altă maşină parcată pe stradă în apropierea imobilului în care locuieşte, ceea ce i-a înfuriat şi mai tare pe protestatari, care au început din nou să strige, adresându-se soţiei deputatului PSD cu mesaje pentru soţul ei.

După acest episod şi-au făcut apariţia două echipaje de poliţie, care i-au legitimat pe protestatari, având loc un schimb de replici.

Iordache este al patrulea politician vizat de protestatari, după preşedintele Curţii Constituţionale Valer Dorneanu, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente Daniel Barbu şi fostul premier Petre Roman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

# SURDOMUT
17 Noi 2018

Vorbește cu degetele să- L înţăleagă TOT electoratul ...
ANONIM
18 Noi 2018

Acest gest obscen facut de analfabetul iordache arata inca o data impertinentza si sfidarea la adresa propriului electorat primitivcare l-a votat. Important pentru Romania este faptul ca HOTARÂREA 2 DIN 2012 A CCR PRIVIND OBLIGATIVITATEA PUNERII IN PRACTICA A REZOLUTIILOR U.E. SA FIE URGENTATA. SE VOR ABROGA TOATE LEGILE CARE AU OBSTRUCTIONAT JUSTITIA SI SE VA REVENI LA NORMALITATE. TOTI BORFASII ( draknea, nipulicea, serbanus, ciordache , kakaniciu) li se vor intocmi dosare penale pentru SUBMINAREA STATULUI DE DREPT. IAR SUSTINATORII MAFIEI PSD-ALDE PLACUTZA SUEDEZA.
GERULA.
18 Noi 2018

La cat de nesimitit e asta si la banii care-i castiga atat el cat si nevasta isi permite sa plateasca cu 30-40 de lei pe cineva sa-i spele usa asa ca ar fi avut mai mult efect daca i le-ati fi lipit pe frunte si ca sa nu le poata dezlipi sa le fi si batut cu doua cuie sa tina minte pentru totdeauna ca noi nu il platim sa fie mitocan sau sluga lui Dragnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray