2020-08-09 12:02

Cât costă Steaua. Anunțul oficial al Armatei

 |  18:19
Cât costă Steaua. Anunțul oficial al Armatei

Marca Steaua a fost evaluată de Mapn la 57,3 milioane de euro. Aceasta evaluare a venit ca urmare a faptului ca echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua în noiembrie 2014.

"Referitor la marca Steaua, Comisia a constatat ca evaluatorul autorizat ANEVAR, selectat prin procedura competitiva si transparenta de catre CSA "Steaua", a incheiat procedura de evaluare a brandului "Steaua Bucuresti", stabilind valoarea acestuia la 57.306.150 Euro.

In conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfasura, in termenul prevazut de acordul cadru, procedurile subsecvente pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea marcii "Steaua Bucuresti" in perioada 2004-2014 si respectiv stabilirea taxei de licenta pentru clasa fotbal si ulterior pentru toate celelalte clase si produse din certificatul de marca", se arata in comunicatul Ministerului, citat de Ziare.com.

De asemenea, reprezentatii Armatei au mai sustinut ca au incercat sa gaseasca o solutie si pentru valorificarea stadionului din Ghencea.

"Legat de stadionul si terenurile de antrenament din Complexul Ghencea, Comisia a informat conducerea M.Ap.N. cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfasurarea de competitii sportive pentru a face posibila utilizarea acestuia in conditii de legalitate.

Ministrul Apărării consideră că latifundiarul Gigi Becali a folosit ilegal brandul Steaua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-22Parerea ta...

CONSTANTIN
22 Feb 2016

Generatii intregi de personal al MApN au sustunut ,financiar ,activitatea Clubului Steaua!!ACS a fost emblema sub care tot personalul militar,se reunea!Constituia mandria Tarii ,dar si a fiecaruia dintre noi!Becali obisnuit sa "tunda oaia" si a insusit cu hapca un Club cu traditie,fara sa restitue sumele cheltuite.Justitia a facut dreptate,dar asteptam sa i fie inmanata si factura pentru folosirea siglei dupa bunul sau plac.Pe imas unde i pasc oile ,infirmele in care a investit-poate face ce doreste!Dar cu MARCA STEAUA trebuie sa respecte Justitia!!!O fi ,latifundiar,miliardar dar pentru mine este doar un parvenit ipocrit,incult,si sfidator,un,parnaias!!! De nu ar avea bani ,ar fi doar un paria.Nici un om cu pretentii,educat, nu este de gasit prin al sau palat.
FLORIN BUNEA
05 Iul 2019

ce a cumparat gigi de la armata ,nu echipa de fotbal steaua.de ce s-a facut vanzarea? vad ca-i scos numai el vinovat. cine a luat maruntisul din vanzare sa fie tras la raspundere. ce zici constantin.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz