2020-08-13 00:19

Căutări extinse pentru planorul dispărut de la Ghimbav

 |  20:26
Căutări extinse pentru planorul dispărut de la Ghimbav

Operațiunile de căutare pentru planorul care a decolat, joi, de la Ghimbav și a nu a mai revenit la bază, au fost extinse, sâmbătă, în județele Neamț și Harghita. La această intervenție, au luat parte peste 850 de forţe de ordine şi voluntari.

Mobilizare de forțe pentru găsirea planorului dispărut joi! În acest sens, au fost extinse căutările în județele Neamț și Harghita. Încă de sâmbătă dimineață, echipele de căutare au ridicat patru drone în zona Rucăr, Satic, Pecineagu, peste 850 de forţe de ordine şi voluntari efectuând căutări şi pe 30 de trasee montane din patru judeţe.

“Am reluat în dimineaţa (n.r.-sâmbătă) aceasta căutările alături de colegii noştri de la Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale cu patru avioane conduse de piloţii recunoscuţi ai Aeroclubului României (...) Este şi mai greu de căutat şi găsit în condiţiile în care este vorba despre un planor, care ştim bine că nu beneficiază de aparatura specifică. Mai ales, în astfel de condiţii, vom continua căutarile” a declarat Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, potrivit Mediafax.

Pilotul planorului dispărut, Mircea Crăciun, are 57 de ani şi este instructor la Aeroclubul Braşov, fiind un pilot cu foarte multă experienţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz