2019-09-22 09:17

Caz INCREDIBIL la Ploiești: O tânără a CĂZUT prin geamul din spate a unui AUTOBUZ din mers

 |  22:38
Caz INCREDIBIL la Ploiești: O tânără a CĂZUT prin geamul din spate a unui AUTOBUZ din mers

O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost transportată la spital, miercuri seara, rănită, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil. Poliţiştii au deschis o ancheta în acest caz. Cercetări fac şi reprezentanţii firmei de transport public, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că medicii au fost solicitaţi după ce, în zona centrală a municipiului Ploieşti, o fată de 18 ani a căzut dintr-un autobuz după ce geamul s-a desprins. Tânăra a suferit răni la cap şi la spate, fiind dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

La rândul său, directorul societăţii transport călători Ploieşti, Nae Alexandri, a spus că incidentul s-a petrecut imediat după ce autobuzul a plecat din staţie.

„Este ceva ciudat. Şoferul mi-a spus că după ce a plecat din staţie s-a trezit cu două tinere care au venit la el şi au spus că o fată a căzut cu geamul din spatele autobuzului. Distanţa dintre canapele şi geamul respectiv este de aproximativ 30 centimetri. Este prima oară când păţim aşa ceva, să se desprindă geamul. Cazul este în cercetare. Ciudat este că imediat cele două fete au dispărut. Ori au îmbrâncit-o şi s-a spart geamul, ori fata s-a sprijinit şi geamul chiar s-a desprins”, a declarat Alexandri.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă. Din primele cercetări, se pare că tânăra ar fi stat pe banchetă când s-a produs incidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray