2020-02-17 14:53

Caz şocant în Suceava! Şi-a ucis copilul nou-născut şi apoi ar fi recunoscut că a omorât încă doi bebeluşi în ultimii doi ani

 |  10:06
Caz şocant în Suceava! Şi-a ucis copilul nou-născut şi apoi ar fi recunoscut că a omorât încă doi bebeluşi în ultimii doi ani

Femeia de 37 de ani din Poiana Negrii, judeţul Suceava, suspectată că şi-a ucis copilul nou-născut în urmă cu câteva zile ar fi recunoscut că a mai omorât doi bebeluşi în ultimii doi ani. Anchetatorii au făcut săpături în curtea casei femeii, pentru a dezgropa rămăşiţele acestora. În acelaşi timp, cei trei copii ai familiei au fost preluaţi de o mătuşă, iar Direcţia pentru Protecţia Copilului face o investigaţie.

Femeia de 37 de ani, mamă a trei copii, ingineră la o multinaţională care activează în zonă, a născut pe 9 august, acasă, un băieţel pe care l-a asfixiat într-o pungă. Ieri, după ce cunoscuţii acesteia au sesizat poliţia că femeia pe care o ştiau însărcinată nu mai are burtă dar nu se ştie nimic despre copil, poliţiştii au descoperit cadavrul micuţului, ascuns în curte. În timpul audierilor, femeia ar fi recunoscut că, în ultimii ani, ar mai fi ucis doi nou-născuţi, îngropându-i apoi. Marţi după-amiază anchetatorii săpau în mai multe locuri din curte, încercând să descopere rămăşiţele pruncilor, scrie Obiectiv de Suceava.

Şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Suceava a început o anchetă. Potrivit reprezentanţilor DGASPC, familia nu era cunoscută ca având probleme. Deocamdată, cei trei copii ai familiei, toţi cu vârste preşcolare, au fost preluaţi de o mătuşă care a dat declaraţie scrisă că nu se impune protecţie. Micuţii nu ştiu ce s-a întâmplat, iar faptul că au mers la mătuşă nu este ceva neobişnuit, ei mergând des la ea, au spus reprezentanţii DGASPC.

Între timp, Direcţia pentru Protecţia Copilului a făcut o adresă către poliţie, pentru a i se comunica dacă există vreun pericol pentru copii să rămână în familie.

Procurorii care au preluat ancheta în cazul femeii de 37 de ani din Suceava suspectată că şi-a ucis copilul nou-născut au stabilit că femeia îşi ascunsese sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la data de 13 august, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de o femeie, suspectată de comiterea infracţiunii ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Procurorii au stabilit că pe data de 9 august, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui băiat, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Anterior, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava au precizat, pentru News.ro, că femeia, din localitatea Dorna Candrenilor, a născut luni, a pus copilul într-un sac, după care l-a ascuns într-o anexă din curtea casei.

Vecinii femeii le-au spus poliţiştilor că şi în trecut aceasta părea că este însărcinată, însă nu a apărut cu copiii şi că cel mai probabil i-a îngropat în curte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine