2020-02-17 11:33

CAZUL CARACAL, a cincea zi de cercetări. Verificări cu câini în pădure şi la casa lui Gheorghe Dincă

 |  11:00
CAZUL CARACAL, a cincea zi de cercetări. Verificări cu câini în pădure şi la casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii reiau cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. De asemenea, o parte din anchetatori s-au întors şi în pădurea în care Gheorghe Dincă a indicat că a aruncat rămășiţele Luizei Melencu. Oamenii legii vor căuta noi indicii care să probeze mărturia lui Gheorghe Dincă. Au adus şi câini de mirosuri. De asemenea, cele trei telefone găsite în casa ororilor din Caracal vor fi percheziționate informatic astăzi.

După zile întregi în care i-a ținut în şah pe polițiști, criminalul Gheorghe Dincă a făcut noi mărturisiri despre locul în care se află Luiza. Dacă inițial a spus că a ucis-o și a aruncat-o în Dunăre, acum Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că trupul Luizei se află într-o pădure de lângă Caracal.

Oasele arse găsite luni într-o pădure de lângă Caracal au fost duse la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti pentru expertiză. Gheorghe Dincă susţine că acestea ar aparţine Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie.

Oamenii legii vor stabili şi dacă se poate face o identificare ADN pentru a vedea dacă rămăşiţele sunt ale Luizei Melencu. Pe de altă parte, criminalul i-a sfidat pe anchetatori: "Hai că v-am plimbat destul, vă duc la locul unde e Luiza!", le-ar fi spus Gheorghe Dincă acestora. Ba mai mult, le-a cerut să nu-l mai plimbe atât, pentru că deja a mărturisit totul.

În timpul căutărilor, anchetatorii au mers şi într-un câmp de floarea soarelui, acolo unde Gheorghe Dincă ar fi aruncat telefonul Luizei. Criminaliştii şi jandarmii au scotocit întreaga zonă cu detectoarele de metale. Anchetatorii au căutat în lanul de floarea soarelui şi cu o zi îaninte, însă fără niciun rezultat.

Gheorghe Dincă va dus, zilele următoare, la detectorul de minciuni, după ce i-a plimbat, pe piste false, timp de o săptămână pe anchetatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine