2020-07-03 23:48

CAZUL CARACAL. A fost DEMIS Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt

 |  15:55
CAZUL CARACAL. A fost DEMIS Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat marţi că l-a destituit pe Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt. Acesta din urmă a fost la comandă în ziua în care s-a intrat în casa lui Gheorghe Dincă, de la Caracal.

"Ieri s-a finalizat materialul Consiliului de disciplină şi azi inspectorul general al IGPR, şeful Poliţiei Române, a emis decizia de destituire din Poliţie pentru adjunctul şefului Inspectoratului judeţului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul şef Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi care sunt în concedii medicale", a spus Vela.

Prim-ministrul Ludovic Orban i-a cerut să verifice situaţia acestor concedii medicale. "Am solicitarea către dumneavoastră să îi verificaţi. Au intrat în concediu medical. Trebuie verificaţi inclusiv dacă nu sunt bolnavi închipuiţi şi au dispărut de la locul de muncă ca să fugă de consecinţele neîndeplinirii au îndeplinirii defectuoase a atribuţiilor de serviciu", a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

CIUMA ROSIE
04 Feb 2020

astia au protejat pedofilia si traficul de persoane erau mana in mana cu traficantii//La un moment dat incepi sa te intrebi daca statul roman mai exista sau e doar un balon de sapun controlat de mafiotii si baronii ciumei rosii psd-iste
DESTEPT
04 Feb 2020

Blestemata fie cine la facut . Sa moara in zmoala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz