2020-07-03 21:04

Cazul Caracal: Anchetatorii caută PROBE în pereții casei lui Dincă

 |  00:06
Cazul Caracal: Anchetatorii caută PROBE în pereții casei lui Dincă

Anchetatorii s-au întors pentru a patra săptămână la rând în casa ororilor din Caracal. Și caută probe în gropile săpate în curte de Gheorghe Dincă și în pereții locuinței cu un scanner performant şi vor trece şi la scanarea pereţilor casei, dar şi a beciului. În beci se pare că ar fi câteva porţiuni zidite recent şi anchetatorii vor să afle dacă Dincă a ascuns ceva acolo. Între timp, în urmă cu câteva zile, INML a emis certificat de deces pe numele Alexandrei Măceşanu, susţin surse autorizate pentru TVR.

Pentru a patra săptămână consecutiv, anchetatorii cercetează proprietatea lui Gheorghe Dincă şi caută indicii care să ajute la soluţionarea cât mai rapidă a cazului.

Potrivit unor surse, pentru început vor fi sparte mai multe porţiuni betonate din beci zidite recent. Se pare că aceste porţiuni nu sunt foarte mari, nu ar putea ascunde cadavre, dar anchetatorii vor să afle care este motivul pentru care au fost acoperite.

Avocatul familiei Melencu se întreba la DIICOT dacă pe numele Alexandrei Măceșanu există un certificat de deces. Surse apropiate anchetei spun că acest act a fost emis acum două săptămâni. Procurorii DIICOT sperau să obțină mai multe informații despre posibila implicare a lui Gheorghe Dincă în rețelele de trafic de carne vie de la omul de afaceri Remus Rădoi, pe care l-au chemat la audieri.

Între timp, Alexandru Cumpănaşu a mers la Parchetul General pentru a depune alte două plângeri penale. Una, după ce a primit amenințări de la apropiați ai lui Gheorghe Dincă, spune el.

Cea de-a doua plângere penală are legătură cu informaţii noi în alte cazuri de răpiri şi dispariţii. Alexandru Cumpănaşu a cerut în scris procurorului să-i comunice care este stadiul anchetei, având în vedere că, la câteva săptămâni de la tragedia din Caracal, nicio persoană nu a fost pusă sub urmărire penală. Anchetatorii speră ca până la sfârşitul acestei săptămâni să încheie cercetarea în casa groazei din Caracal. Abia apoi Gheorghe Dincă va fi adus în Bucureşti, pentru a fi audiat în legătură cu alte dispariţii din judeţul Olt, dar şi pentru a fi testat cu poligraful. Cât despre presupusul ADN al Luizei, se pare că analiza fragmentelor osoase găsite în lizieră va fi refăcută la Institutul Naţional de Criminalistică. Asta după ce INML nu a putut stabili asta, din cauză că oasele selectate pentru analiză erau mult prea arse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-20Parerea ta...

FURATI IN GASCA
20 Aug 2019

Pina nu se rezolva problema raspunderi salariatilor la stat si raspunderea magistratilor . Totul este un circ josnic . Nimeni nu raspunde . Un nenorocit si gasca , isi bate joc de spuma politiei si haina statului . Tribunalul Militar sa preia dosarul
GASCA PATRICIENILOR
20 Aug 2019

UNDE SUNT IORDACHE SI NICULICEA DIN COM . TRAIAN JUD OLT ? Are la picioarele lui toata politia din Caracal si jud Olt
GASCA PATRICIENILOR
20 Aug 2019

BA NAROZILOR . VINATORII SI PESCARII DIN INSULA BELINA SE MIRLEAU INTRE EI . SAU CHEMAU SI CHEFUIAU , MIRLEAU FETITE PROSPATURI . DIN ACEASTA CAUZA SE FACE CA IN CAZUL CODURILOR PENALE . TARTORUL ESTE TERENTE DE TELEORMAN . SPUNETI REALITATEA ANCHETATORILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz