2020-07-03 19:48

Cazul CARACAL. Anunț de la DIICOT: S-a găsit un sac cu oase arse și cenușă

 |  18:55
Cazul CARACAL. Anunț de la DIICOT: S-a găsit un sac cu oase arse și cenușă

DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu. De asemenea, el le-a indicat anchetatorilor un sac în care se aflau oase arse și cenușă.

”Astăzi a fost reluată cercetarea la fața locului, la domiciliul inculpatului. A avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a indicat un sac cu oase arse și cenușă. El așa a declarat că este trupul Luizei. Deocamdată nu ne putem pronunța, până nu avem testele de la laborator. A precizat că a folosit aceeași metodă. Nu avem indicii că sunt mai multe victime. Verificăm toate pistele. Vom continua cercetarea la fața locului. Declarațiile lui nu sunt singura noastră pistă. A spus că în aceeași zi a ucis-o și incendiat-o”, a spus Mihaela Porime, purtătoarea de cuvânt a DIICOT.

Mihaela Porime a spus că alte obiecte care au aparținut Luizei nu au fost găsite până în acest moment. 

Din declaraţiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeaşi zi în care fata a fost sechestrată. Iniţial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-05

In legatura cu acest articol...

BĂRBAT arestat după ce a VIOLAT cele două fete MINORE ale concubinei sale

Fragmente osoase, care ar fi ale Luizei Melencu, descoperite într-un loc indicat de Gheorghe Dincă

Noul șef al Poliției Caracal a PICAT concursul pentru ocuparea acestei FUNCȚII

Efectul CARACAL. Sute de “PIRAȚI RUTIERI” au fost descoperiți într-o RAZIE de amploare a polițiștilor

CAZUL CARACAL, a patra zi de verificări. Gheorghe Dincă, adus sub escortă din arestul IPJ Olt
Parerea ta...

ABRAMBURICA
05 Aug 2019

TANTALAI CAUTA PRIN BALARI DE 2 METRI , URME SI PROBE . DACA NU AU O MOTOCOASA HUSVARNA O BARDA SI O DRUJBA HUSVARNA , VIN EU CU BENZINA MEA , SA USUREZ CERCETAREA LA FATA LOCULUI , A CRIMINALISTILOR . EXPERTI IN OMORURI SI DISPARITI . DAR IN BETOANE NU SUNT OASE .? SI O BABA CHIOARA FACE SAPUN DE CASA IN CAZANUL DIN CURTE . SE DIZOLVA TOT IN 2 , 3 ORE PUNE SODA CAUSTICA SI APA CU PELIN . AU FACUT CARARI IN TOATA CASA SI GRADINA . DEFILAU PRECUM ARMATA RUSA LA BERLIN . TOATA LUMEA SE PLIMBA PE BULEVARD . OARE NU AVEAU CIINI DE URMARIRE DIN PRIMA ZI ? CIRCA OLTENESC A LUI INPARATUL CARACALLA . ACESTI OAMENI PAZESC PACEA SI SOARTA LUII .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz