2020-04-07 14:06

Cazul Caracal. Ministrul de Interne RECUNOAȘTE: ”Au fost greșeli de sus până jos!”

 |  23:04
Cazul Caracal. Ministrul de Interne RECUNOAȘTE: ”Au fost greșeli de sus până jos!”

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că în cazul Caracal au făcute greșeli de sus până jos, în ciuda faptului că Alexandra și-a pus toată încrederea în autorități. De asemenea, Fifor a promis reforme radicale în sistem pentru ca tragedia de la Caracal să nu se mai repete.

"Vom face reformarea întregului aparat al Ministerului. Tragedia de la Caracal a scos la iveală ce trebuie corectat. Alexandra și-a pus încrederea noi, au fost greșeli de sus până jos, eroarea umană a fost sancționată de la primele ore și vrem să le împiedicăm să se mai repete”, a declarat Fifor. 

Ministrul de Interne a mai spus că ”doar pedepsirea celor vinovați nu este de ajuns” și că este necesară o ”reformă drastică în sistem, în atitudinea polițiștilor, în modul în care interacționază cu cetățenii, debirocratizarea și reformarea legislației în domeniu”.

Totofată, ministrul de Interne a enumerat măsurile pe care le-a dispus după tragedia de la Caracal. 

Acesta a anunțat că au fost dispuse mai multe echipe mixte polițiști-jandarmi pe străzi și continuă la nivel național verificările privind șoferii care practică transport ilegal de persoane, așa cum făcea și Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal.

"În primele 7 zile au fost indentificați 491 de conducători auto care făceau transport ilegal", a mai spus Mihai Fifor.

Acesta a transmis  și un mesaj pentru manifestanții care vor participa la protestul de pe 10 august. 

”Îi indemn să protesteze în mod pașnic, în mod legal, protestul este un drept fundamental, un drept pe care îl respectăm. Sunt convins că generalul Florea va gestiona legal, transparent și fără incidente”, a spus Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-08Parerea ta...

NARODUL
09 Aug 2019

IN CAZUL CARACAL "GRESELILE " comise de catre banditi si mafioti sunt fapte facute cu intentie si se numesc infractiuni.........
FURATI IN GASCA
09 Aug 2019

SA SCHIMBE TOTI POLITISTI IN ALTE JUDETE , NUMAI IN JUDETUL DE RESEDINTA , SA NU MAI FIE , NU POATE FI POLITIST FATA DE COLEGUL DE CLASA SAU SCOALA . ASA FACEA CEAUSESCU SI AVEA DREPTATE . INTRUCIT SUNT MILITARI , TREBUIESC JUDECATI NUMAI DE TRIBUNALUL MILITAR
DEASUPRA NORILOR .
10 Aug 2019

PSD un partid mizerabil și țigănesc. Cu ce ne ajuta aceste promisiuni mincinoase când tovarăși nici nu pun mana pe o munca cinstita ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine