2020-01-27 15:39

Cazul polițistului Gigină: DNA vrea aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

 |  16:27
Cazul polițistului Gigină: DNA vrea aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

Procurorii DNA au cerut joi aviz pentru inceperea urmaririi penale fata de Gabriel Oprea, sub acuzatia de ucidere din culpa, dupa ce politistul Bogdan Gigina a murit in timp ce facea parte din escorta fostului vicepremier.

Cererea este legata de moartea agentului de politie Bogdan Gigina, in seara de 20 octombrie 2015, in jurul orei 19, intr-un accident de circulatie.Procurorii afirma ca probele de care dispun indica faptul ca, "incalcand dispozitiile legale care reglementeaza insotirea demnitarilor, ministrul de interne Oprea Gabriel a dispus, pentru sine, sa beneficieze de insotire cu echipaje de politie rutiera cu titlu permanent, ca aceste echipaje sa fie formate atat dintr-un autoturism de politie rutiera (un agent si un ofiter de politie rutiera), cat si dintr-o motocicleta a politiei rutiere".

In momentul producerii accidentului, Bogdan Gigina facea parte dintr-un dispozitiv de insotire al ministrului Gabriel Oprea. Acest dispozitiv, asigurat de catre Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, era format dintr-un motociclist rutier (victima Gigina Bogdan-Cosmin) si un echipaj format dintr-un ofiter si un agent de politie aflati intr-un autoturism de politie rutiera. Acest dispozitiv preceda in trafic autoturismul in care se afla ministrul Oprea Gabriel. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa catre locuinta sa situata in cartierul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-01Parerea ta...

INTERESUL NATIONAL
01 Sep 2016

NU INTELEG . PE LINGA CELELANTE CONACE , VILE SI AFACERI MAI AVEA SI O VILA PAZITA IN COTROCENI ? DE UNDE ATITIA BANI SI BUNASTARE ?
CROCODILUL FLAMAND
01 Sep 2016

DAR PENTRU CRIMELE DE LA MINERIADA DIN 13-15 IUNIE CAND O SA RASPUNDA PORCUL ASTA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SAU IN ROMANIA INTERESUL NATIONAL SPUNE SA ASASINEZI DUSMANII LUI ILIESCU CU CIOMEGELE DEGHIZAT IN MINER>>>>>>>>>>BA SCARBOSENIA DRACULUI.........O SA INFUNZI PUSCARIA....CRIMELE NU SE PRESCRIU...ESTI TERMINAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine