2019-12-06 04:43

Cazul Mădălina Manole – Extindere. Arestat în lipsă pentru vânzare de Furadan

 |  19:54
Cazul Mădălina Manole – Extindere. Arestat în lipsă pentru vânzare de Furadan

TribunalulBucureşti a decis, ieri, arestarea preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, alui Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul care, ulterior i-a fostfurnizat Mădălinei Manole şi cu care artista s-a sinucis în 14 iulie. InstanţaTribunalului Bucureşti a admis, astfel, cererea procurorilor ParchetuluiCapitalei.

Arestarealui Cristian Urziceanu s-a cerut în lipsa acestuia, bărbatul nefiind încăgăsit, au declarat surse judiciare. Aceleaşi surse afirmă că individul ar fiplecat din ţară imediat ce anchetatorii au spus că vânzarea acestor substanţeeste interzisă şi că el riscă să facă puşcărie. Despicând firul în patru,anchetatorii au ajuns la concluzia că Urziceanu ar fi fost cel care a vândutfuradanul preşedintelui fun-clubului Mădălinei Manole, substanţă care,ulterior, a ajuns la artistă.

Certificatulmedico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală "MinaMinovici" atestă faptul că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticidextrem de toxic.

Acestdocument a fost depus la Parchetul Capitalei, care cercetează cazul.

Sursejudiciare au declarat că odată cu depunerea acestui act doveditor la dosarulprivind moartea Mădălinei Manole, anchetatorii pot continua cercetările în ceeace-l priveşte pe cel care a vândut Furadanul. Cu alte cuvinte, certificatulmedico-legal certifică faptul că moartea Mădălinei Manole a fost produsă deingestia voluntară de substanţă toxică. Or, în viziunea anchetatorilor, dacăaceastă substanţă nu ar fi fost vândută ilegal, artista nu ar fi avut cu ce săse sinucidă.

MagdalenaMircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţade 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.

În12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manoleşi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sângealcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilordirectorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray