2019-10-17 11:20

CCR a admis sesizarea lui Tăriceanu privind conflictul de interese Guvern - DNA

 |  16:28
CCR a admis sesizarea lui Tăriceanu privind conflictul de interese Guvern - DNA

CCR a admis astăzi sesizarea președintelui Senatului privind conflictul de interese Guvern- DNA, referitor la anchetarea de către procurorii DNA a modului în care a fost elaborată OUG 13. Astfel, judecătorii CCR au admis că a existat un conflict de competență în acest caz.

”Parchetul DNA a început descinderi la Ministerul Justiției, audieri, în legătură cu felul în care a fost adoptat un act normativ.  (..) Practic, DNA-ul s-a apucat să verifice în ce măsură au fost îndeplinite condițiile de aprobare a unei OUG, dacă s-a motivat sau nu urgența, ori dacă s-au primit toate avizele, lucruri care exced autorității DNA”, a spus Valer Dorneanu, la finalul ședinței.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-27Parerea ta...

RAI
27 Feb 2017

Dorneanu trebuie arestat exista probe ca acționează la ordinul mafiei.bai detenției guvernul sa dea legi pentru popor nu pentru hoți asa scrie la constituție.tu o sa faci puscărie.când a sesizat iohannis csm nu mai era conflict?
MAFIA CCR
27 Feb 2017

Ccr a devenit trompetă infractorilor prin m pivniceru sluga mafiei.dorneanu un l a bar al psd.vom intra peste voi.ccr mafia.va vom distruge.unde sta dorneanu la ba giul?astia dau numai pentru infractori cum au facut cu abuzul in serviciu.
ARESTARE
27 Feb 2017

Dorneanu trebuie arestat .este un infiltrat al mafiei.bai dornene jegule uman daca maine guvernul da o lege sa o violeze pe nevasta-ta sau pe tine ce zici?sa intrăm peste voi slugi ale mafiei.plus pivniceru.asta si-o trage cu interlopii.plus retardatul de nicolae serban provenit din familie de urangutani.dorneanu asta zici ca este drogat.
RADIAN
27 Feb 2017

zici dorneanu si tragi apa.zici serban nicolae si tragi apa.
ADEVAR
28 Feb 2017

Curtea a decis in majoritate de 7 la 2 unu din cei doi sa abținut .Sa domneascā legea ,sintem stat de drrpt sau anarhie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray