2019-08-23 08:02

Ce a aflat șeful comisiei SRI despre Sebastian GHIȚĂ

 |  23:31
Ce a aflat șeful comisiei SRI despre Sebastian GHIȚĂ

Seful comisiei SRI, Adrian Tutuianu spune ca a incercat sa afle daca Sebastian Ghita este ofiter acoperit sau nu, dar ca i s-a raspuns doar ca are informatii relevante pentru securitatea nationala.

"Nu mi se pare normal ca ofiteri SRI sa mearga in vacante cu oameni politici, cu un om care era in Comisia de control a SRI. E o pata pentru institutia SRI", a declarat Tutuianu la Antena 3.

Seful comisiei SRI a mai declarat ca nu are raspunsuri la toate intrebarile si la o tema atata de complicata, ca au fost prea putine ore de audieri si ca mai au nevoie sa chemi si alti oameni la audieri.

”Investigatia noastra nu s-a incheiat. Trebuie sa aflam daca inregistrarea cu domnul Basescu e corecta, integrala sau modificata, asa cum sustine fostul presedinte.

Protocolul dintre Parchet si SRI s-a semnat inca din 2009. Protocolul prevede ca ofiterii SRI sa nu se implice in ancheta ci doar sa ofere sprijin in montarea aparaturii de inregistrare si in activitatea de filaj. Mie nu mi s-a pus la dispozitie inca acest protocol.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

TARZAN PATRIOTUL
27 Ian 2017

Daca SRI era un organ loial am fi fost departe. Păcat mare păcat . Legea in Romania o fac organisme oculte o aplica anumiti procurori si judecători împreună cu masa de manevra si spalare de bani a amanetarilor spalatori ,si camatarilor . Halal tara unde orice licitatie e trucata , lucrările au normele de calitate cele mai reduse , termenele de garantie cele mai mici iar platile pana mai ieri se făceau cu plasa de bani asigurând astfel o forma moderna de plata . Când am citit articolul scris de Coldea dupa lasarea la vatra , am avut o greata teribila când am aflat de , cat suferă un securist pentru tara .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray