2019-10-16 03:27

Ce a DESCOPERIT avocata lui Dragnea în Dosarul Tel Drum: ”Sunt mai mult AUTODENUNȚURI”

 |  21:12
Ce a DESCOPERIT avocata lui Dragnea în Dosarul Tel Drum: ”Sunt mai mult AUTODENUNȚURI”

Avocata lui Liviu Dragnea a venit cu noi precizări din Dosarul Tel Drum după ce a obținut acces la toate informațiile din dosar. Maria Vasii a dezvăluit la Antena 3 că în dosar există un personaj politic, fost membru în Guvern, care prin declarațiile sale se autodenunță.

„Nu se discută despre plângeri penale împotriva celor care îl acuză. Suntem mai mulți apărători în dosar. Din punctul meu de vedere, față de datele pe care le dețin chiar procurorul de caz este obligat să examineze oportunitatea extinderii urmării penale. Să citești doar cu atenție și cu obiectivitate declarațiile date de persoanele audiate în dosar, mă refer la anumiți martori, pentru a realiza că declarațiile lor reprezintă un veritabil autodenunț. Am citit declarațiile unui fost politician, nu știu dacă mai este acum, care a fost în guvern, și prin declarațiile pe care le dădea nu aducea niciun element care să-l incrimineze pe Liviu Dragnea, ci dimpotrivă, fiecare cuvânt al său îl incrimina pentru faptele proprii pe care le-a săvârșit în exercițiul funcțiunii, care a avut ca urmare crearea unui prejudiciu deosebit de semnificativ pentru bugetul statului. De ce procurorul când i-a luat mărturia de ce nu a sesizat asta? ”, a declarat avocata lui Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-05Parerea ta...

LEVST.
05 Ian 2018

cucoana, ca sa te credem, trebuia sa dai si un exemplu, asa nici nume, nici exemple, pare mai degraba o Jmecherie advocateasca ieftina, pentru a indulci imaginea inculpatului(***), aratand cu degetul spre altii...(*** mai ales in ochii maselor de votanti ai sai, s-ar putea sa aiba foarte mare nevoie de racnetul lor...)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Ian 2018

bai LEVST avocata trebuie sa justifice banii de onorariu...are dosarul TELDRUM si o gramada de denunturi despre BELINA inclusiv de la tovarasii de pahar ai lui Dragnea...de aia face spume la gura ca l-au denuntat tavariscii pe porcarul din DeLI-MORMAN a-k-a "DADDY" adica TATUKA cum spuneau tavariscii lui Ceausescu
LEVST.
06 Ian 2018

bine, bai... stai jos, poate ai obosit...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray