2020-01-29 04:55

Ce a DEZVĂLUIT Eduard Hellvig la Comisia SRI: ”Au fost 565 protocoale, 337 sunt ACTIVE”

 |  20:30
Ce a DEZVĂLUIT Eduard Hellvig la Comisia SRI: ”Au fost 565 protocoale, 337 sunt ACTIVE”

Președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, joi seara, după audierea șefului SRI, Eudard Hellvig, că printre cele 8 subiecte discutate se numără și cel al protocoalelor.

”Sunt semnate protocoale din anul 1990. În total au fost 565 de protocoale sau acorduri. 432 au fost protocoale, restul documente sau acorduri. 337 sunt active, 134 denuntate 94 abrogate”, a declarat Manda. Potrivit acestuia, toate aceste documente ar urm să fie trimise de SRI la Comisie în maxim o săptămână.

”S-a pus un accent deosebit pe ce încearcă protcoloale din justiție, vorbim de 18 documente cu CSM, DNA, DIICOT. În acest moment vorbim doar de 2 documente care au caracter secret și sunt în vigoare, referitoare la amenințările de terorism”, a mai declarat președintele comisiei de control SRI.

Manda a mai spus că unele protocoale au fost încheiate, potrivit explicațiilor conducerii SRI, pe baza ordonței 6 din 2016. ”Pe vidul legislativ al deciziei 51 a CCR nu exista acea structură de interceptări care era la SRI, și activitatea trebuia să continue”, a mai declarat Manda, conform G4media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
13 Sep 2018

Bai neamule , dar multa cerneala sa consumat
îMI VINE Să Mă RâD!
15 Sep 2018

Vă dați seama în ce ”democrație” DE CUMETRIE am trăit? Într-un STAT DE DREPT, NU DE DREPȚI cum fu la noi, n-ai nevoie de a ”securiza” prin secretizare H.G-uri și tot felul de protocoale încheiate cu aproape toate instituțiile statului DE DREPȚI în care trebuie să se asigure că rămâne în astă poziție, și nu altcum ! Acuma, să ni se răspundă MOTIVUL pentru care s-au încheiat/încleiat protocoalele plus H.G-rile NOII SECURITĂȚI ( SRI + ALTE STRUCTURI) cu INSTITUȚIILE transformate astfel, în aparținătoare unui STAT DE DREPȚI....în fața și din ordinul CUI? Pentru că, se pare PE LOC REPAUS nu de voie, nici măcar de nevoie....
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Sep 2018

protocoale referitoare la "terorism"? adica exact ceea ce faceau oamenii lui Iliescu in decembrie 1989?......stim toti cine sunt teroristii din decembrie in frunte cu ILIESCU....la "mineriade" tovarase presedinte noi dam foc la toate autobuzele ca sa a fost intelegerea.....la OTOPENI tovarase presedinte executam ordinul "SECERATI FLORILE" adica generalul GHITA GRIGoRE unchiul lui Sebastian GHITA macelarea 3autobuze cu militari in termen adusi la OTOPENI si declarati "teroristi" BAI PORCILOR NU VA MAI SATURATI DE SANGE NEVINOVAT JIGODII CE SUNTETI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine