2020-02-21 15:12

Ce a DEZVĂLUIT George Maior în fața Comisiei SRI

 |  19:25
Ce a DEZVĂLUIT George Maior în fața Comisiei SRI

Ambasadorul român în SUA, George Maior, a declarat, marţi, după audierea în Comisia SRI, care a durat circa şase ore, că şi-a susţinut punctul de vedere în legătură cu legalitatea şi felul în care s-a transformat Serviciul Român de Informaţii într-o instituţie puternică a statului.

„A trecut foarte repede (audierea – n.r.), a fost extrem de interesantă, extrem de detaliată. Ca mesaj general şi de interes, am spus şi la intrarea la aceste audieri, am venit cum am venit întotdeauna la audierile în Parlament în această comisie. Mi-am susţinut punctul de vedere în legătură cu legalitatea şi felul în care s-a transformat Serviciul într-o instituţie puternică a statului român, care a asigurat securitatea naţională şi a cetăţenilor ei şi faptul că mi-am îndeplinit mandatul sub umbrela strictă a legalităţii”, a spus Maior.

„În rest, au fost foarte multe întrebări legate de relaţia Serviciului cu Justiţia, dacă anticorupţia este o problemă de securitatea naţională, aşa cum a fost definită de CSAT, de întâlnirile cu membri ai Guvernului, oameni politici, de aserţiunile unor persoane care au venit la comisie în legătură cu presa. Am rămas înţelegi că orice altă problemă suplimentară, voi răspunde întotdeauna cu bună credinţă la ea”, a mai George Maior, la ieşirea de la audierea în comisie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-27Parerea ta...

MARE BRÂNZĂ
27 Feb 2018

ce-a declarat nea unguru despre co-naționala sa, Kovesi! Bine-nțeles că ei jucau Hora Unirii...hai să dăm mână cu mână, să ne intrăm ÎN MÂNĂ, să aburim inima română...până e prea târziu pentru ei ca să mai facă CEVA...noi, și numai noi cântând LA MASA ROTUNDĂ!
VICA
27 Feb 2018

Maior/Carla psd care tradeaza mereu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine