2019-10-14 06:29

Ce Altețe Regale vor fi prezente la funeraliile Regelui Mihai

 |  23:07
Ce Altețe Regale vor fi prezente la funeraliile Regelui Mihai

Informaţii noi cu privire la casele regale care îşi vor trimite reprezentanţii în România, pentru funeraliile Regelui Mihai, de pe 16 decembrie.

Carl Gustaf al XVI-lea şi soţia sa, Regina Silvia a Suediei, Prinţesa Astrid a Belgiei şi Marele Duce Henri al Luxemburgului. Sunt cele mai noi confirmări privind marile case regale europene care şi-au anunţat prezenţa la funeraliile regelui Mihai.

Deja, anterior, anunțaseră că vin la înmormântarea regelui - Prinţul Charles al Marii Britanii, care va fi însoțit și de un reprezentant al Parlamentului de la Londra.

Dincolo de relaţia de rudenie, dintre Regele Mihai şi Regina Elisabeta a II-a, se poate vorbi şi de o prietenie a copiilor acestora, pentru că principesele române şi-au petrecut multe dintre vacanţe, în copilărie, în Anglia.

Vine la funeralii și fostul cuplu regal al Spaniei: Regina Sofia și Regele Juan Carlos. Pe Regina Sofia am văzut-o la București şi în 2011, când Regele Mihai aniversa 90 de ani, şi se ştie că Regina Sofia era verişoara preferată a regelui.

Au confirmat şi Regina Anne Marie a Greciei, soţia regelui Constantin al II-lea, dar şi principele Alexander al Serbiei, care va sosi alături de principesa moştenitoare.

Va veni aici şi principele Lorenz al Belgiei, el e şi membru în consiliul regal al familiei regale a României şi a participat la toate deciziile importante din ultimii ani.

Se aşteaptă să vină la Bucureşti şi reprezentanţi ai casei regale din Bahrain şi chiar ai familiei imperiale din Japonia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13Parerea ta...

LEVST.
13 Dec 2017

Atatea fete inalte, incat evenimentul in sine este devalorizat...Dar sa te tii racnete din fundul bojocilor, pe popime, cand mai au ei ocazia sa cante la asa adunare?!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Dec 2017

acum de ce nu considerati "alteta regala" pe securistii lui Duda...pe Iliescu de exemplu care l-a strecurat pe securist in familia ex-regelui.......................sau alte rude ale lui Iliescu de prin Craiova,OLgutza Alcoolutza KAGHEBISTA Solomon,Valcov sau Bercea Mondialul.....eventual tiganca Udrea din plescoi amanta securistilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray