2019-10-15 16:42

Ce au descoperit procurorii DIICOT în podul unei case

 |  17:13
Ce au descoperit procurorii DIICOT în podul unei case

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii Antidrog au descoperit o cantitate importantă de cannabis în podul unei case din județul Bihor.

Pe 24 ianuarie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea — Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT — Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat o acțiune în cadrul căreia a fost destructurat un grup infracțional specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit Agerpres, doi bărbați, de 26 și 38 de ani, ambii din municipiul Oradea, au fost prinși în timp ce încercau să valorifice 450 de grame de canabis. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, după care au fost eliberați, fiind cercetați sub control judiciar.

În urma extinderii cercetărilor, pe 26 ianuarie, anchetatorii l-au prins pe inculpatul V.P., de 43 de ani, din județul Bihor, bănuit că le-ar fi furnizat droguri celor doi. Acesta a fost surprins în timp ce primea contravaloarea drogurilor valorificate anterior de către cei doi bărbați.

De asemenea, anchetatorii au găsit la domiciliul lui V.P. din localitatea Șilindru, județul Bihor, în podul casei acestuia, mai multe plante de canabis puse la uscat, din care s-a recoltat cantitatea de 1,59 kg canabis.

Procurorii au decis ca și V.P. să fie cercetat în libertate sub control judiciar.

Cauza a fost instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea — Serviciu Antidrog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray