2020-02-18 20:56

Ce-avu Lia Olguţa de-i certă pe români şi se răzbună pe olteni? Adio, stadion nou la Craiova!

 |  17:32
Ce-avu Lia Olguţa de-i certă pe români şi se răzbună pe olteni? Adio, stadion nou la Craiova!

Inflamabilă mai abitir ca o tonă de kerosen, primăriţă karatistă a Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu sau VasilescO – cum i-ar spune Diaspora pe care a ironizat-o recent – a ieşit la atac şi la răzbel pe faţă cu ai săi români. De fapt ai lor, ai ălora, ai unora, că ai ei nu sunt în niciun caz dacă nu au votat cu cine trebuia. Băşicată nevoie mare pentru că Victor Ponta a fost surclasat clar de Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, Lia şi-a lăsat năduful angro, la vraf. Pomeneala ei de dulce nu dă bine cu postul Crăciunului, dar ce-are face asta cu faptul că a promis un stadion nou în Bănie?, iar acum nu mai poate sau nu mai vrea să-l facă pentru că n-a ieşit Ponta preşedinte.

Ce-avu Lia Olguţa de-i certă pe români şi se răzbună pe olteni? Adio, stadion nou la Craiova!
zoom
„Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60% Victor Ponta, că nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!... Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde... Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia... Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini”, a scris Olguţa luni, pe contul de Facebook.

Fără ca probabil să realizeze invenţia involuntară, cea care este şi vicepreşedinte al PSD a generat cu această declaraţie un nou sport în Cetatea Banilor: fotbal-primărie.  Regulile de joc sunt simple: o dată la 5 ani, cu ocazia unor alegeri prezidenţiale, chiar înainte de campanie, se promite construirea unui stadion nou de fotbal, iar la final, dacă rezultatul este nefavorabil celui care a lansat angajamentul urbanistic, stadionul nu se mai face.

Simplu, nu? La fel de simplu ca un eventual slogan – al celor care ar deveni, fără voia lor, spectatorii acestui act sportiv-politic – şi care ar putea suna cam aşa: „Lie, lie, ciorcârlie. Na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie, arena de la primărie. Ce dacă nu ieşi X-u' la vot! Fu vorba de nenoroc”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

IO, LABA TRISTA-BASISTA
17 Noi 2014

La primele postari, evident, tot io, labarul muist, de la miezul noptii! Hai pa, fug la "incalzire" ca se apropie miezul noptii!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine