2019-05-26 08:11


Ce DESTINAŢIE exotică de VACANŢĂ a ales cuplul DRAGNEA

 |  12:43
Ce DESTINAŢIE exotică de VACANŢĂ a ales cuplul DRAGNEA

Şeful PSD Liviu Dragnea pleacă în concediu imediat după Revelion. Destinaţia de vacanţă aleasă de acesta şi partenera sa Irina Tănase este una exotică şi deloc nouă pentru politician.

Surse din anturajul lui Liviu Dragnea că acesta va pleca în vacanță în Maldive. Nu este prima oară când alege această locaţie, el plecând în vacanță în același loc și în anul 2017, potrivit stiripesurse.ro. Aici este situată și una din cele mai luxoase insule, Coco Pride, unde o noapte de cazare costă de la 45.000 de dolari.

Liviu Dragnea și-a delegat de curând atribuțiile de șef al Camerei Deputaților către Florin Iordache, pe toată perioada vacanței parlamentare, adică toată luna ianuarie. Decizia a fost publicată deja în Monitorul oficial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-30

TAGURI: liviu dragnea, irina tanase, vacanta, maldive
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Dec 2018

PUTEA SRBATORI LA GRATIA JUD TELEMORMAN CA ACOLO L-A ADUS BARZA PE ACEST BROSCOI ORDINAR...............
ANONIM
30 Dec 2018

Il urasti pentru ca esti un nemernic ticalos si analfabet care vei muri in prostia si ticalosia ta ALUPEGUS!muie !Spor la tras pe nas De revelion o sa tragi pe nas si o sa bei pisat MUIE din nou Nazi !
ION
31 Dec 2018

Asa o sa crapati prostilor de ura si neputinta slugoi ordinari ai nazistilor si ai cozilor de topor NIMIC DESPRE HITLER ? DUSMANUL DE MOARTE AL ROMANILOR
NEGRO
31 Dec 2018

Nadajduim ca acest devalizator al judetului care i-a dat viata si al Romaniei care i-a dat fiinta politica sa nu se mai intoarca. Ar fi bine si pentru dumnealui si pentru pipula dmniei sale dar si pentru Romania. Nu mai avem nevoie de tradatori si farsori de mare talie (a trecut din PD-ul talharului Basescu in PSD-ul tradatorului Ion Iliescu cu seninatate si imensa impertinenta). Tragem concluzia ca nu se va prezenta la confruntarea cu cei devalizati, distrusi, inselati de marele geambas dovedit ca talhar, macar acum, dupa anul de gratie 2019. Daca o va face, nu e spre binele dumnealui. Dar ce poti sa stii ce zace in mintea unui dictator? L-am mai vazut pe sarmanul Ceausescu chiar in ziua de Craciun.. Puah!
ERNESTO RAFAEL GUEVARA
31 Dec 2018

@ANONIM si ION sunteti niste handicapati, sfertodocti cu 1,5 neuroni in dotare , NU stiti pe ce lume sunteti , aveti doar instincte animalice ca si cei ce conduc tara.
MACACPEDRAC-NEA
01 Ian 2019

I-TI DORESC DIN SUFLET CA VACANTA VIITOARE SA TI-O FACI LA JILAVA . SI TU SI PATACHINA .
IN MALDIVE....
01 Ian 2019

.....SUNT BANII DVS. DRAGI ROMANI. DICTATORUL MERGE IN MALDIVE PENTRU CA '' ISI IUBESTE TARA ''. ARE CONSILIERI ISRAELIENI PLATITI DIN BANII DVS PENTRU CA '' ISI IUBESTE TARA ''. A VANDUT DREPTUL DE TRANSPORT AL GAZELOR DI MAREA NEAGRA UNGARIEI LUI ORBAN PENTRU CA '' ISI IUBESTE TARA'' . A VANDUT INSULA MARE A BRAILEI ( 70000 ha. teren arabil ) ARABILOR DIN EMIRATE PENTRU CA '' ISI IUBESTE TARA '' . A MARIT ACCIZA LA COMBUSTIBIL PENTRU CA '' II IUBESTE PE ROMANI '' A DISTRUS JUSTITIA , ECONOMIA ,SANATATEASI INVATAMINTUL PENTRU CA '' ISI IUBESTE TARA '' POATE A LUAT BILETE DE AVION DOAR DUS DACA ISI IUBESTE TARA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG