2020-07-03 22:55

Din ciclul, ce GAFE URIAŞE mai face POLIŢIA ROMÂNĂ

 |  16:11
Din ciclul, ce GAFE URIAŞE mai face POLIŢIA ROMÂNĂ

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare. Nimic ieşit din comun până aici, numai că titlul respectivului comunicatul era următorul: "Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă". Adică, sărbătoarea Crăciunului, în loc de Paşti.

"SĂRBĂTOAREA NAŞTERII DOMNULUI, ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ

Poliţia Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşti de cult Ortodox. Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi", se arată în comunicatul de presă transmis iniţial presei de către Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române.

Probabil atenţionaţi de reprezenţii presei mai cu băgare de seamă, responabilii Centrului de Presă al Poliţiei Române a revenit ulterior cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit. "Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu", au transmis reprezentanţii IGPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

ILIE DE LA SCULARIE
06 Apr 2018

Pentru prima data, Pastele a fost sarbatorit in jurul anului 1400 inainte de Hristos. In aceasta data, evreii au parasit Egiptul cu ajutorul lui Dumnezeu. Scriptura in cartea Exod (Iesirea) din Vechiul Testament ne ofera instructiunile date de Dumnezeu pentru sarbatorirea Pastilor in timpul lui Moise. Evreii din antichitate isi aminteau de faptul ca Dumnezeu i-a salvat din robia in care se aflau in Egipt. Deci , nici nu au facut o gafa de fapt, Cred ca mai mare gafa au facut cei care s-au grabit sa anunte gafa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz