2019-12-05 21:57

Ce le-a spus BĂSESCU procurorilor timp de trei ore

 |  17:43
Ce le-a spus BĂSESCU procurorilor timp de trei ore

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți, după ce a ieșit din sediul Parchetului General, că a dat în fața procurorilor o declarație în calitate de martor în cazul înregistrărilor făcute publice de Sebastian Ghiță.

Traian Băsescu a fost audiat marți la Parchetul General, timp de două ore și jumătate, în dosarul deschis ca urmare a informațiilor făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiță în mai multe înregistrări difuzate de postul România TV.

"A fost o declarație de martor, completă, pe toate întrebările procurorului, dar nu vă pot spune conținutul ei, pentru că nu am voie după Codul penal", a spus Băsescu după audiere.

Întrebat de jurnaliști dacă a influențat vreodată actul de justiție, Băsescu a replicat: "Niciodată. Scoateți-vă din gândire abordarea că vreodată m-am ocupat de vreun dosar".

De asemenea, Băsescu a fost întrebat ce a vrut să arate Sebastian Ghiță prin înregistrarea de la RTV. "Nu știu. Depinde cum ați citit-o și dumneavoastră", a spus Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

CINE ESTE MIHALICA NICOLA E.......(PROCURORUL DIN D OSARUL FLOTA).....CU BIRO U PE STRADA TEPES VODA DI N CONSTANTA...........PRO TECTORUL DE 27DE ANI SI C OMPLICELE CLANULUI BASESC U................UDREA... .............COCOS....... .............GHITZA...... ..............BICA....... ................PONTA.... ......................ETC ETERA...................C ATE HOTELURI IN EFORIE A PRIMIT...............DE L A UDREA SI MAZARE........ .........SPAGA........... ........SPAGA............ ....SPAGA................ .PLUS DE LA COMPLICII DE LA PETROMIN.............. ..............SHOGUNUL... ..............TOANCHINA.. ...................MAFIA DIE-SIE DE LA NAVROM
ANACONDA
17 Ian 2017

băi crocodile , eşti bo nav grav ! şi mai grav e ste că te dai sănătos !
ANACONDA TYRYBOMBA
17 Ian 2017

Bai tyrybomba Seful tau psihopat care te platest e cum este ?Stii sigur ca nu este sanatos la ca p EL este responsabil pe ntru rahatul in care sunt em Merita inchis pe via ta iar voi adepti nenoroc iti castrati ca sa nu m ai aveti urmasi in veci! Am observat cu totii ca nepotelul va merge vreo 2 ani langa taticul mafio t dESPRE ASTA ESTE VORB A BASIST NENOROCIT
F-B-I
17 Ian 2017

CE AU IN COMUN FOSTII PRE SEDINTI ILIESCU SI BASESC U?....................... ...1-SUNT FOSTI KOMINTERN ISTI...................2- SUNT VIITORI PUSCARIASI.. .................3-NICIUN UL DINTRE EI NU CREDE CA VA MERGE LA PUSCARIE..... ..................4-AMAND OI AU FOST TRADATORI AI R OMANIEI.................. .......5-AMANDOI SUNT CAR TITE NKVD SANTAJATE DE TR AFICANTII INTERNATIONALI DE ARMAMENT CU CARE AU LU CRAT 50DE ANI
WERNNER
18 Ian 2017

bai patrihotilor rosii,ga ozari de doi lei,ce tot a veti cu nea Traian? uitat i-va acum ce bulibaseala este.condamnati penal la conducerea tarii?o sa ved eti la vara,cand nu vor m ai fi bani de salarii si pensii,retardatilor care votati cu madularul de jo s.
~'C'~
18 Ian 2017

..inca se succed cu rapid itate si constant_____~.. Asteptam inca acea inform atie cit mai oficial posi bila legat de locul unde se afla acesta_..caci doa mna LC Kovesi nu a supus nimic aseara despre locul unde s-ar putea afla___. ..poate stie ceva Victor~ Viorel_Pooontaa, ca doar e prieten de suflet a lui S-Ghita_............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray