2019-08-17 18:32

Ce mesaj ne transmit FRANCEZII pentru întărirea statului de drept

 |  23:20
Ce mesaj ne transmit FRANCEZII pentru întărirea statului de drept

Continuarea întăririi statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei este o miză determinantă pentru viitorul României, a declarat luni la Bucureşti secretarul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului francez al Afacerilor Externe şi Dezvoltării Internaţionale, Harlem Désir.

''Raportul MCV este pozitiv, echilibrat, complet şi indică clar ultimele etape pentru ca acest mecanism să fie ridicat. Ceea ce este important din punctul nostru de vedere este consolidarea eforturilor angajate de România în ultimii ani în vederea asigurării implementării efective a reformelor pentru ca acestea să devină ireversibile. Cred că este o miză determinantă pentru viitor continuarea întăririi instituţiilor, a statului de drept, a luptei împotriva corupţiei. Am venit să vă spun şi că ştim că înţelepciunea, dialogul vor ajuta pentru a se răspunde în mod pozitiv acestui raport al Comisiei Europene'', a spus oficialul francez, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută împreună cu Teodor Meleşcanu.

Acesta din urmă a invocat susţinerea fermă a României pentru proiectul european, fără a face referire la subiectul MCV - despre care şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut că ar trebui denunţat unilateral de ţara noastră.

''Am avut un foarte bun schimb de opinii privind stadiul şi perspectivele relaţiei româno-franceze, am reconfirmat interesul comun faţă continuarea cooperării în toate dimensiunile sale şi continuarea implementării foii de parcurs actualizate a parteneriatului strategic", a spus Meleşcanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

HAZNAUA ISTORIEI
30 Ian 2017

DA VREA SA DEA LECTI DE GHEY , HOMO , LEZBI , LIMBI FRANTUZESTI . CITE RAZBOAIE , FURTURI , TILHARI , AFACERI MURDARE , MERCENARI , TRADARI ISTORICE , AU FACUT ? DAR SI CELELANTE IMPERI COLONIALISTE ? NU MAI VORBESC DE NEMTI CARE AU OMORIT PESTE 200 - 300 MILIOANE DE OAMENI .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Statul de drept făurit prin corupţie Cota de încredere a populaţiei în Direcţia Naţională Anticorupţie a explodat în ultima vreme. Preafericitul Bisericii Ortodoxe Române poate fi pe bune invidios pe enoriaşa Laura Codruţa Kovesi. Şi mai ales, să aibă atenţia mărită pe viitor
11 Feb 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray