2019-10-15 16:53

Ce mesaj transmite Ambasadorul Canadei DNA-ului

 |  18:55
Ce mesaj transmite Ambasadorul Canadei DNA-ului

Procurorul şef al DNA s-a întâlnit cu ambasadorul Canadei care i-a dat asigurări că ţara sa va sprijini, prin orice mijloace, activitatea parchetului anticorupţie. „DNA are un rol esenţial pentru România”, a spus Kevin Hamilton, conform unui comunicat transmis de Ambasada Canadei. Diplomatul a mai spus şi că ţara sa va continua să manifeste un „interes activ” faţă de lupta împotriva corupţiei din România.

"În cadrul unei întâlniri foarte productive, am analizat modalitățile prin care Canada poate sprijini activitatea DNA, inclusiv prin furnizarea de expertiză tehnică și juridică", a declarat ambasadorul Hamilton.

"În orice societate democratică, cetăţenii se bazează pe existenţa unor instituții de încredere care protejează statul de drept și care lucrează pentru a se asigura că persoanele publice care se angajează în practici corupte sunt trase la răspundere. În acest sens, DNA are un rol esenţial pentru România."

"Sunt încurajat de progresul înregistrat de DNA, în ciuda circumstanțelor dificile cu care se confruntă și a unei rezistențe active din partea unora" a continuat Ambasadorul Hamilton.

"Rapoartele emise în ultimele zile de către Transparency International și Comisia Europeană arată îmbunătățiri semnificative înregistrate pe parcursul anului trecut. Canada speră și se așteaptă ca această tendință să continue".

Ambasadorul a dat asigurări Procurorului Şef al DNA că, în calitate de prieten, partener și aliat al României, Canada va continua să manifeste un interes activ faţă de activitatea DNA și faţă de lupta împotriva corupției în această țară.

"Românii merită integritate sporită din partea instituțiilor, a funcționarilor publici și din partea reprezentanților lor aleși," a conchis Ambasadorul Hamilton.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

GOGU DE LA SCULARIE
26 Ian 2017

Orice ambasada își protejează.....colaboratorii Sunt totuși curios daca ambasadorul României se amesteca în bucătăria Canadei ???? Așa se întâmplă când nu ai demnitate ...Te duci sa lingi clanțe la ambasade ....Parcă așa zicea un președinte de țară !!!!
CUCUVEAUA MOV
26 Ian 2017

Oare ambasada canadei știe că Dna are acces la tot ce mișcă în România....Că toți suntem monitorizați și urmăriți ???
CUCUVEAUA MOV
26 Ian 2017

Oare ambasada canadei știe că Dna are acces la tot ce mișcă în România....Că toți suntem monitorizați și urmăriți ???
FLORIN
26 Ian 2017

Dacă DNA se desființează atunci în Ro apare HAOS-ul și lumea libera ne -a întors spatele.
GOGU DE LA SCULARIE
27 Ian 2017

Florine,dă-mi voie sa te contrazic ... .Cu așa procurori ce obțin informații prin șantaj ,și fabrica probe false ne facem de ras....ASTA NU ESTE DNA ....SPUNEMI SI MIE DE CE DA NUMAI IN ROMANI I-AR PE STRAINI II APARA ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray