2020-01-24 06:39

Ce mită cerea Şeful Poliţiei din Teleorman

 |  18:42
Ce mită cerea Şeful Poliţiei din Teleorman

Comisarul Dănuţ Dobre este suspectat că ar fi primit ca mită bani, ţuică şi alimente perisabile, pentru a ajuta mai multe persoane să obţină permise de conducere sau să scape de amenzi, transmite Agerpres.

În plus, Dănuţ Dobre este suspectat că ar fi intervenit pe lângă procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, audiat şi el la DNA, pentru a clasa un dosar. În schimbul soluţiei de clasare a dosarului, poliţistul a intervenit pe lângă un agent din cadrul SPCRPCÎV Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică de obţinere a permisului de conducere pe un nepot al magistratului.

Conform aceloraşi surse, la nivelul Poliţiei Rutiere şi SPCRPCÎV Teleorman, au fost identificaţi mai mulţi ofiţeri şi agenţi care au derulat activităţi infracţionale în legătură cu obţinerea frauduloasă, contra unor sume de bani, a permiselor de conducere, fiind efectuate totodată intervenţii pentru aplicarea unor sancţiuni mai blânde unor şoferi care încălcaseră legislaţia rutieră.

Procurorul Ovidiu Toma şi comisarul Dănuţ Dobre sunt audiaţi miercuri la sediul central al DNA din Bucureşti, într-un dosar care, potrivit surselor judiciare, are legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray