2020-07-06 21:06

Ce se întâmplă cu DOSARUL lui Traian Băsescu, colaborator al Securității

 |  16:24
Ce se întâmplă cu DOSARUL lui Traian Băsescu, colaborator al Securității

Curtea de Apel București a înregistrat, miercuri, dosarul deschis la sesizarea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, care cere stabilirea calității de colaborator al Securităţii pentru fostul președinte Traian Băsescu, relatează Mediafax.

Pe rolul Secției a VIII-a contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București a fost înregistrat, miercuri, dosarul privind stabilirea calității de colaborator al Securității. Dosarul a fost deschis la sesizarea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. În şedinţa de la începutul lunii mai, membrii Colegiului au dispus trimiterea către secţia de contencios a Curţii de Apel Bucureşti o acţiune pentru a fi stabilit dacă fostul preşedinte Traian Băsescu a fost sau nu colaborator al Securităţii. De altfel, într-un comunicat transmis presei tot la acea vreme, CNSAS arată aceste informaţii, fără a fi precizat însă numele persoanei în cauză: „Colegiul a aprobat Nota de Constatare şi a dispus introducerea la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti a acţiunii în constatare pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii, pentru următoarea categorie de persoane: - art. 3 lit. b, art. 5 alin.1 (deputat sau senator în Parlamentul României, membru în Parlamentul European) – 1 persoană”. Fostul președinte Traian Băsescu a fost ales, duminică, europarlamentar pe lista PMP.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

@CUCUVEAUA ROZBOMBON ,NEBUNA
29 Mai 2019

Poate da Domnul si ti crapa cveva in tine ,scursura nebuna ce esti!
PATROCLE
29 Mai 2019

Un mare fas. Nu toti care au semnat angajamente au fost turnatori si su facut politie poltica. Si acest dosar va fi inchis ca toate celelalte. O fi smecher dar nu a fost prost niciodata si are calitatea de a spune multe adevaruri.
UN TANAR
30 Mai 2019

SA INTELEG CA, PANA IN ANUL 1989 NU EXISTA SECURITATE, COLABORATORI SI INFORMATORI.CINE PLECA IN STRAINATATE NU ERA COLABORATOR. NU AVEA NICI O CALITATE. ASA SPUNE JUSTITIA ACTUALA DIN ROMANIA.........? CE BINE ERA ATUNCI DACA ERA ASA CEVA ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz