2020-06-07 00:22

Ce sfaturi îi dă Băsescu lui Cioloș în scandalul ANAF-Antene

 |  22:04
Ce sfaturi îi dă Băsescu lui Cioloș în scandalul ANAF-Antene

În plin scandal legat de evacuarea sediului Antenelor, fostul președinte Traian Băsescu vine cu sfaturi legislative pentru premierul Dacian Cioloș.

"1.ANAF a procedat perfect legal, făcînd o notificare neexecutorie conform art. 1039 din Codul de Procedură Civilă.

2.Evacuarea forţată a clădirii din Băneasa se poate face numai în baza unei hotărîri judecătoreşti (art. 1041 din Codul de Procedură Penală).

3.Preşedintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reuşit astăzi să demonstreze de ce MCV-ul nu poate înceta. Cînd mobilizezi Senatul României împotriva punerii în aplicare a unei hotărîri judecătoreşti definitive arată atitudinea primitivă a unui politician încă ancorat în trecutul comunist. Sper că domnul Cioloş nu se va prezenta în faţa senatului. Dacă ar fi fost chemat pentru a răspunde legat de bebeluşii morţi din Argeş ar fi fost obligat să se prezinte.

4.Dacă s-ar fi pus problema închiderii emisiunii antenelor, vă asigur că aş fi fost un apărător al lor. " scrie Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-16Parerea ta...

GĂBJIȚI LEPRA!
17 Feb 2016

ACEST CRIMINAL, DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, NUMITUL BĂSESCU, TREBUIE ANINAT DE FELINAR, ÎMPREUNĂ CU GAȘCA-I, PT. CRIMA DE ÎNALTĂ TRĂDARE FAȚĂ DE ȚARĂ ȘI POPOR, PRIN DESTRUCTURAREA ȚĂRII ȘI CONDAMNAREA POPORULUI LA GENOCID PRIN ÎNFOMETARE ȘI MIZERIE GENERALĂ! PT. TRĂDĂTORI, ȘBILȚUL! DEȘTEAPTĂ-TE, ODATĂ, ROMĂNE!
MARIAN
17 Feb 2016

Corect! Secătura asta trebuie să dispară, dar după ce dă înapoi tot ce a distrus în țară!
WERNNER
17 Feb 2016

bai,gaozarilor va ofticati?lepre sunteti voi si inca de alea rosii peste tot;pacat ca nu se gasesc gloante la farmacie.
TOR
17 Feb 2016

indiferent cine e basescu,ceea ce spune in acest context este perfect adevarat,restul se vorbeste discutii de țațe la piața.
BRAUN
17 Feb 2016

Ca de obicei, numitul se pronunta la orice, oricand ... mare "espert" in toate, mai ales in abuzurile practicate in perioadele cand a detinut tot felul de posturi ma(ba)noase pana la tronul de la trei-coceni inclusiv ... Iar asa zisul "werner", gaozar celebru, este tare murdar la bot de k.ka.tul pe care il haleste cu lingura cea mare ! Se recomanda ca la farmacie sa cauta un dop pentru orificiul buco-anal pe care defecheza murdarii portocalii !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine