2019-10-14 07:18

Ce spune PROCURORUL general despre modul în care s-a votat STATUTUL MAGISTRAȚILOR

 |  10:45
Ce spune PROCURORUL general despre modul în care s-a votat STATUTUL MAGISTRAȚILOR

Procurorul general Augustin Lazăr afirmă, referitor la modul în care au fost votate miercuri amendamentele la Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, că există o dorinţă de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternică decât raţiunea.

Lazăr a apreciat că modificarea legilor Justiţiei în "condiţii improprii" va bulversa sistemul.

"Nu aş putea caracteriza activitatea Camerei Deputaţilor, dar vă pot spune un singur lucru: modificarea legilor Justiţiei în aceste condiţii improprii şi fără să avem studii de impact cu referire la rezultatele care s-ar produce va bulversa în mod sigur Justiţia română. Acest aspect se vede de către orice persoană de bună credinţă. Nu trebuie să fii mare jurist pentru a înţelege aceste lucruri", a declarat Augustin Lazăr la CSM, potrivit news.ro.

Procurorul general susţine că "dorinţa de a pune sub control Justiţia este mai puternică decât raţiunea"

Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost adoptată miercuri pe articole într-o şedinţă maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind însă amânat pentru că PSD - ALDE - UDMR nu au reuşit să strângă suficienţi deputaţi pentru a adopta actul normativ. Singura modificare adoptată de plen faţă de varianta comisiei a fost obligativitatea statului de a se îndrepta împotriva magistratului care a săvârşit o eroare din rea-credinţă sau gravă neglijenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

MIKIM
07 Dec 2017

Bre mos Basina! Nu stii ca procurorii nu fac politica?
@ ANONIM
07 Dec 2017

Moş başina asta ....executa ordinele plagiatoarei...si beneficiaza de serviciile lui cossette..i.o suge si apoi sta la ...anal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray