2019-09-20 04:26

“Ceferiştii” au statut! Ce spune ministrul Răzvan Cuc despre acest eveniment?

 |  12:55
“Ceferiştii” au statut! Ce spune ministrul Răzvan Cuc despre acest eveniment?

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, Statutul peronalului feroviar, document ce urmează a fi publicat în Monitorul Oficial

La scurt timp după decizia deputaţilor, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a postat, pe pagina sa de facebook, un mesaj referitor la acest subiect:

“Statul personalului feroviar a fost adoptat!

Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, alături de toți colegii deputați care au înțeles ce înseamnă calea ferată, am votat Statul personalului feroviar.

Acest vot este expresia eforturilor tuturor angajaților din calea ferată de la primul angajat până la top managementul companiilor din transportul feroviar. Este rezultatul dialogului permanent pe care l-am promovat cu liderii sindicali, patronate și administrație.

Tuturor celor care într-un fel sau altul au contribuit la elaborarea, promovarea și adoptarea acestui act normativ, în calitatea mea de Ministru al Transporturilor, îmi revine onoarea să VĂ MULȚUMESC!

De astăzi, mai sunt câteva etape și Statutul va fi publicat în Monitorul Oficial.

Am dovedit din nou că Guvernarea PSD-ALDE este alături de oameni și că tot ce am promis noi realizăm!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Congres PSD live, pe statut…offline Congresul extraordinar al PSD, de la sfârșitul săptămânii trecute, prin care a fost aleasă tripleta de conducere Dăncilă-Teodorovici-Fifor, demonstrează încă o dată că regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate
05 Iul 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray