2020-08-08 04:30

Cel mai important consilier al lui TRUMP va vizita ROMÂNIA. Care sunt șansele unei întâlniri TRUMP-IOHANNIS în 2017

 |  01:18
 Cel mai important consilier al lui TRUMP va vizita ROMÂNIA. Care sunt șansele unei întâlniri TRUMP-IOHANNIS în 2017

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, într-un interviu difuzat de Digi 24, că are „promisiunea” de la consilierul de securitate naţională al lui Donald Trump, generalul Michael Flynn, că va efectua, până în luna iunie, o vizită în România.

În opinia lui Maior, obiectivul „cel mai semnificativ” din punct de vedere al dialogului politic bilateral la nivel strategic este o întâlnire între preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Donald Trump.

Chestionat dacă vor avea loc anul acesta vizite la nivel înalt, George Maior a spus că se lucrează „intens” în acest sens.

„Lucrăm intens şi aşteptăm ca noul secretar de stat să se instaleze pentru a lucra la o vizită a acestuia în zonă, sau vizite ale omologilor români aici. Am promisiunea de la consilierul pe securitate naţională al domnului Trump, care a mai vizitat România în 2014 şi pe care îl cunosc foarte bine, să efectueze o vizită în România pentru a înţelege mai bine complexitatea regiunii din punct de vedere al securităţii, dar şi modul în care România adaugă semnificativ la conceptul şi american şi aliat NATO de stabilitate şi de scuritate în zona Mării Negre. Deci, acest lucru sperăm să îl realizăm până în iunie”, a precizat ambasadorul României în SUA.

Maior a ţinut să precizeze că „obiectivul semnificativ” îl reprezintă o întâlnire între Klaus Iohannis şi preşedintele SUA, Donald Trump.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-12Parerea ta...

HAZNAUA ISTORIEI
12 Feb 2017

HAI BA LICURICILOR . IN IRAK ATI FACUT ACEASI HOTIE CU PATRICIENI LOR . LA FEL SI LA NOI . ACUM ESTE RAZVRATIT POPORUL SI NE BAGATI SI PE NOI IN CIORBA REGIMENTULUI , FACUTA DE NOI . IRAK AVEA SA NE DEA NOUA NISTE BANI , DE INTELEGERILE , SCHIMBURILE COMERCIALE DINTE TARI . ACUM UNDE SINT BANI SI CINE IA LUAT ?
ISTORIC
12 Feb 2017

DA LICURICIULE , VA DAM 5000 - 10000 EURO SOLDA LA FIECARE SOLDAT DIN CANTONAMENT IN TARA NOASTRA . DAR DACA ERA SOLDAT ROMAN APARATOR DE GLIA STRAMISEASCA LE DADE-AM 1000 EURO IN TARA . PINA SOLDATI VOSTRI FAC 20 ANI DE ARMATA SI DEVIN VETERANI , RAMIN AICI , PRECUM ARMATELE TURCE , RUSE SAU ROMANE DIN 112 E N . .
CROCODILUL FLAMAND
12 Feb 2017

ROMANIA TREBUIE SA FIE ALIATA CU VESTUL.......DAR JAFUL SI TALHARIILE DE DUPA 1989 CINE SI LE ASUMA?...ADICA UNDEVA E O PROBLEMA...EXACT CUM A SPUS TRUMP.....DRAIN THE SWAMP..........PREA MULTI MAFIOTI IN PEISAJ
GOGU ZUGRAVU
13 Feb 2017

Poate daca ne dorim cu adevărat , o sa găsim si cativa procurori sa cerceteze vânzarea activelor nationale , dar si contractele de dezvoltare gen Behtel , Combinatul Resita etc . Într-un cuvânt lucruri FMIesti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz