2019-07-21 13:45

Cel mai mare protest se pregătește pentru duminică

 |  09:51
Cel mai mare protest se pregătește pentru duminică

Pe 1 februarie, ziua publicării celebrei Ordonanțe de Urgență nr. 13 (prin care s-ar schimba fundamental Codul Penal, dacă prevederile Articolului 1 ar intra în vigoare, așa cum este prevăzut, pe 11 februarie), comunitatea de Facebook „Societatea civilă”, care numără doar 1.119 membri, a inițiat evenimentul „Cel mai mare protest impotriva OUG, Duminica 5 Februarie”.

Evenimentul are un mesaj simplu: „Invita-ti prietenii sa iesim impreuna! Impreuna schimbam aceasta tara!” și a fost distribuit cu un mesaj deopotrivă direct și mobilizator: „SHARE acum, nu mai tarziu! Ne trezim acum, nu mai tarziu. Distribuie prietenilor tai si veniti impreuna Duminica”. Mesajul a „prins” foarte bine, astfel că a fost distribuit de zeci de mii de persoane, peste 186.000 fiind invitate să participe, peste 40.000 anunțându-și deja prezența și aproape 30.000 arătându-se interesate să participe. Pe de altă parte, e posibil ca mulți dintre cei care și-au anunțat participarea să fie tot dintre cei care au protestat și în ultimele seri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-04

In legatura cu acest articol...

„Voi plătiți ultrașii... noi aducem copilașii!”. Marș de protest pentru familiști - azi, de la 11

UPDATE: Ziua patru de PROTESTE. Românii sunt tot în stradă!
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
04 Feb 2017

O CLICA DE TERORISTI FSN-1989 MAFIOTI SI SLUGILE LOR PSD-ISTE AU BLOCAT TOATA TARA............SI IN FINAL O SA AJUNGA LA PUSCARIE.....DAR O SA TRAGA DUPA EI PE MULTI ALTI COMPLICI INCAPATANATI
FIULER DRAGNEA
04 Feb 2017

DRAGNA BANDITU SI MAFIOTI LUI , NEA ADUS IN 1990 . AI DISTRUS SI INPARTIT TARA , CU MAFIOTI TAI
MAFIA PSD.
04 Feb 2017

Taranoiul din judetul fara librarii si organizatia lui mafiota psd au divizat Romania i. Priviti cine apara ordonanta , neamurile lor spurcate si borfasii din primariile si CJ care vor liber la furat.
~'C'~
04 Feb 2017

...IAR_noi cei care NU merem la demostratie deaorece NU_este una de tip Spontan ! Doar ne mai uitam cind e o puza publicitara in alta partea !_..Siii...NIMIC ! Mitingul e pasnic ! Protestatarii sunt laudati de catre toate televiziunile Patriei noastre scumpe dar si de reputati comentatori si Anal_Isti_! Oamenii discuta, socializeaza dar si Scandeaza lozinci si manifesta fiecare in felul sau !...Deci e Miting_Pasnic asa cum scrie la carte~..fara incindente violente~..Doar cite unul prins cu doza scurta sau consumind pe Sest Alchool_..E saltat si dus la repede sectie ca nu cumva_!!!....Dar NOI_vrem ceva care sa anime un pic multimea amorfa si oare cum am putea face acest lucru ?...Fara violenta, Fara violenta....Huaaaaa~...Sa vina TOTI Ultrasii din toata tara ! Sa vina Sindicalistii cei nemultumiti, Sa vina si disponibiizatii dar si toti cei Nedreptatiti de Instantele de Judecata_!..Daaaa ! Dar sa vina odata~......Sa vina si CIOBANII_Patriei ca sa dea o Sfinta_Lectie parlamentului intreg..Adica sa dea legi si pt.oamenii nu numai pt. prieteni, amici-amante si clientelele LOR politice cele fara de numar...Veniti voi dragi Ciobani din Munti-Vai si cimpii ! Venti cu Oile si Capre simpatice dar si cu faimoasele voastre Ciomege zdravene si din lemn masiv pe care nu l-au taiat inca cei de la Schweinghofer si impreuna cu "Drujba lui Dumnezeu",.. dar si cu dulalii Vostrii cei din imemoriale timpuri si Sa' Sa' Sa' pa' EI~....~!!!!!!~~!!!!!~~~!!!!!~~
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray