2020-04-10 00:17

Celebru medic chirug, ridicat de procurori pentru o mită de 100 de euro

 |  23:53
Celebru medic chirug, ridicat de procurori pentru o mită de 100 de euro

Un medic chirug din Timișoara a fost ridicat, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi ofiţerii DGA, după ce ar fi primit 100 de euro mită de la un pacient.

Mita a fost luată după o operație efectuată unui bolnav.

Doctorul a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

"Astăzi, medicul Răzvan Tîrziu s-a întâlnit cu denunțătorul și a primit 100 de euro. „La un moment dat au apărut mai mulți domni polițiști și procurori. Ne-au spus că au treabă cu colegul nostru. Au intrat în camera de gardă, au discutat, după care au plecat toți împreună”, au declarat pentru PRESSALERT.ro surse din cadrul Spitalului Municipal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06Parerea ta...

CORUPțIA SI MITA UCIDE
07 Mar 2020

Si acum începem sa le plângem de mila lu Răzvani si lui Sorina Pintea care detine un amplu domeniu in localitatea Baita din judetul Maramures, pe care se afla o vila uriasa ?
COMISARUL PARAIPAN
07 Mar 2020

nu e tot aia spagareasa Pintea era o contabila care lua procente din contracte....iar doctorii primesc de la pacienti tot feluld e cadouri nu spaga.Daca-ti da o sticla de tuica sau o bucata de slanina afumata tot spaga este?Taranii tot timpul vin la doctor cu cadouri ce faci chemi politia?Parca era vorba ca DNA se ocupa de fraude de sume mari din banii statului//respectivul pacient nu are de-a face cu banii statului,deci practic nici macar nu este de competenta DNA o "spaga de 100euro" de la pacient
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine