2020-01-24 14:19

Celebrul actor Jackie Chan vine la București să-și lanseze cel mai recent film

 |  12:08
Celebrul actor Jackie Chan vine la București să-și lanseze cel mai recent film

Florentin Dincă

Celebrul actor Jackie Chan vine peste o săptămână în România pentru a-și lansa cel mai recent film al său, Zodiacul Chinezesc, peliculă pe care a regizat-o în urmă cu aproape un an și în care are rolul principal. Alături de Jackie Chan, în România va sosi și Ziyi Zhang, actrița care a interpretat rolul principal din producția “Momoriile unei gheișe”, care la rândul ei își va promova filmul "The Grandmaster".

Jackie Chan va sosi la București la invitaţia Administraţiei de Presă, Publicitate, Radio, Televiziune şi Cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, pentru a inaugura evenimentul Zilele Filmului Chinezesc şi pentru a-şi lansa filmul Zodiacul Chinezesc.

Evenimentul de lansare a filmului va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

"Zodiacul Chinezesc" este un film de acţiune, specific carierei lui Jackie Chan, și care a avut un succes deosebit în zona Asia și nu numai, realizând un profit de multe milioane de euro.

În Capitală, evenimentul Zilele Filmului Chinezesc se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, la cinematograful Union. Lungmetrajul care va deschide Zilele Filmului Chinezesc este chiar „Zodiacul Chinezesc”, potrivit Mediafax. Vor mai rula filmele "Beijing Love Story", de Chen Sicheng, "The Flying Swords of Dragon Gate", de Tsui Hark, şi "Full Circle", de Zhang Yang.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-06Parerea ta...

INTOTDEAUNA
06 Sep 2014

mi-a placut nebunu'asta :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine