2019-10-17 23:58

Centrul de Tranfuzie Sanguină din Bucureşti: "Nevoia de sânge e foarte mare. Împreună putem salva vieţi"

 |  14:29
Centrul de Tranfuzie Sanguină din Bucureşti: "Nevoia de sânge e foarte mare. Împreună putem salva vieţi"

Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti face apel către oameni să meargă începând de miercuri să doneze sânge, precizând că nevoia de trombocite este foarte mare.

”La mulţi ani, dragi prieteni! Haideţi să intrăm în noul an cu o faptă bună. Începând de mâine (marţi, 3 ianuarie) vă aşteptăm la donare în număr cât mai mare! Facem un apel special şi către donatorii fideli, pentru că nevoia de trombocite este foarte mare. Pacienţii se bazează pe noi şi împreună putem să salvăm vieţi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Centrului.

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti este de luni până vineri, între orele 7.30 şi 13.30. Pot dona sânge persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 62 de ani, care au peste 50 de kilograme, care nu suferă de diverse afecţiuni şi care nu au consumat alcool.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-02Parerea ta...

GRIG
02 Ian 2017

Psd are nevoie de valuta-vand sangele pe valuta-ruble-dolari-forinti
CONTELE DRACULA-PSD
02 Ian 2017

DACA NU VENITI SA DONATI SANGE VA IMPUSCAM COPIII INCA ODATA LA FEL CA IN 1989 SI TOT NE SATISFACEM SETEA DE SANGE.........BWAHAHAHAHA...ILESCU SARAC SI CINSTIT VREA SA BEA O CISTERNA DE SINGE PROASPAT....VENITI SA DONATI FIECARE CATE 5LITRI....CA DACA NU VA IMPUSCAM...TRIMITEM MINERII...TERORISTII.....SECURISTII........VAMPIRII
ALEX
02 Ian 2017

Cei care comenteaza aiurea merita o trezire la realitate! E un subiect cat se poate de serios si care nu are legatura cu partidele voastre!
GREG BIVOLARU
02 Ian 2017

NU VRETI SA VA DONEZ NISTE PIPI DE BAUT
Să DONEZE
02 Ian 2017

boii din parlament...și-așa ne-au supt sângele, viața, sănătatea din noi de 27 de ani! E rândul lor să doneze 600 de bine-mâncați, bine-îmbrăcați, bine-voaiajați, bine-distrați...ei și personalul auxiliar care se ridică cred per-total la 750!
VOI, ĂȘTIA CU TANSFUZIILE!
02 Ian 2017

Puneți dracului mașini mobile din sector în sector...NU se ne ducem la dracu-n praznic pân la voi.... NU VREȚI AȘA, STAȚI ȘI-AȘTEPTAȚI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray