2020-01-27 15:16

Cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali, respinsă

 |  14:32
Cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali, respinsă

Cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali a fost respinsă, miercuri, de magistrații de la Judecătoria Sectorului 4. Omul de afaceri are de executat o pedeapsă de 6 ani și 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Potrivit instanţei, Ioan Becali are dreptul să reitereze cererea de eliberare condiționată în iunie 2017

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 nu este definitivă.

"Ioan Becali a fost internat de mai multe ori în spital public, are multe probleme de sănătate, are nevoie de îngrijiri medicale. A avut parte de 14 recompense, din care 3 permisii, restul suplimentare drept la pachet și vizită. În timpul permisiilor a dovedit că respectă comunitatea. În luna martie, a avut o permisie de 5 zile", a declarat avocatul lui Ioan Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-27

In legatura cu acest articol...

Ioan Becali: Nu vreau să mor în penitenciar! Vreau să mor în brațele familiei
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Iul 2016

TE UITI LA EI SI TE SCARPINI IN CAP.........CE DRACU A AVUT IN CAP CONDUCEREA ROMANIEI DUPA 1990>>>>>>>>>>>A CREAT TOT FELUL DE PSEUDO-MILIARDARI DIN TOTI AGRAMATII EX-TURNATORI LA SEKU....ACUM LE DA LA CAP IN SFARSIT CINEVA......DAR NOI CE FACEM NE ALEGEM CU CIRCUL...SI JAFUL...BANII ROMANIEI S-AU INVARTIT LA RULETELE DIN MONACO>>>>>>>>CINEVA A VRUT NEAPARAT SA NE PLIMBE PRIN FATA ECRANELOR TV NUMAI CIRCOTECA CU PAPAGALI SI CURVE...ACUM RAMANEM CU CIRCUL...BANII AU DISPARUT....ASTA CHIAR SE CHEAMA DISTRUGEREA UNEI TARI...PE SESTACHE...SI BAGAREA IN FATZA A TOT FELUL DE TAPI ISPASITORI...CINE ERA IN SPATELE LUI BECALI?....MARELE PAPUSAR-SFORAR HREBENCIUC...LA FEL CA SI CU UDREA...ACEEASI RETZETA IEFTINA DE CIRC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine