2020-07-07 03:33

Cererea de EXTRĂDARE pentru Sebastian Ghiță, retrasă de Curtea de Apel Ploiești

 |  21:08
Cererea de EXTRĂDARE pentru Sebastian Ghiță, retrasă de Curtea de Apel Ploiești

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, retragerea cererii de extrădare emise pe numele lui Sebastian Ghiţă, considerând că a rămas fără temei, după ce a fost anulat ultimul mandat de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit portalului instanţei, Curtea de Apel Ploieşti a admis sesizarea formulată de Biroul Executări Penale din cadrul Curţii de Apel Ploieşti - Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie.

„În consecinţă, constată că nu mai subzistă condiţiile prevăzute de lege pentru a se solicita extrădarea numitului Ghiţă Sebastian Aurelian, în temeiul mandatului de arestare preventivă nr. 2/UP/14.04.2017 emis de Curtea de Apel Ploieşti, şi dispune retragerea cererii de extrădare întemeiate pe acest mandat de arestare preventivă”, se arată în încheiere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-12Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Mar 2019

in schimb vor sa aresteze procurorii care l-au anchetat pe BIN-LADEN GHITA....ha ha ha cine va mai crede ma imputitilor justitia din SOMALIA e mai curata decat voi jigodii spurcate scarbosenii pupincuriste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz