2020-08-10 19:11

Cererea de urmărire penală pentru Gabriel Oprea, la Biroul Permanent al Senatului

 |  09:18
Cererea de urmărire penală pentru Gabriel Oprea, la Biroul Permanent al Senatului

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea pentru începerea urmăririi penale în cazul senatorului Gabriel Oprea, fost vicepremier şi ministru de Interne, acuzat de ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină.

Biroul permanent va înainta cererea Comisiei juridice în vederea formulării unui punct de vedere, care va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea.

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut joi sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină. Potrivit DNA, din probele administrate au reieşit indicii rezonabile cu privire la săvârşirea unei noi infracţiuni faţă de cele pentru care se efectua deja urmărirea penală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-05Parerea ta...

UN NATIONALIST ROMAN
05 Sep 2016

SA SE VOTEZE LEGEA LUI DE IMPOZITAREA MARILOR AVERI . ARE 10 - 20 MILIOANE DE EURO DE LA MATUSA TAMARA SI NORO , COCOS , EUROPA , DORALY SI CEILANTI MAFIOTI . INTERESUL NATIONAL AL LUI PESTE TOT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz