2019-05-26 02:24


Cererile lui Udrea şi Bica de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica, rediscutate

 |  11:05
Cererile lui Udrea şi Bica de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica, rediscutate

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica formulate de către Elena Udrea şi Alina Bica vor fi rediscutate după ce Tribunalul Administrativ pentru Imigraţie a anulat o primă rezoluţie care le respingea solicitările, scrie presa din Costa Rica, citând declaraţiile avocatei lui Udrea şi Bica.

Cu câteva săptămâni în urmă, Comisia pentru refugiaţi formată din miniştrii Muncii, Securităţii şi Afacerilor Externe, a respins cererile formlate de fostul ministru al Turismului şi de fosta şefă a DIICOT.

Citeşte şi: Avocatul Elenei Udrea şi al Alinei Bica a invocat în Costa Rica, fără succes, decizia privind completurile de 5 judecători

În urma unui apel, decizia a fost anulată de Tribunalul Administrativ pentru Imigrare. Conform avocatei, instanţa a descoperit "vicii grave", în analiza făcută în primă instanţă şi prin urmare a cerut comisiei să reexamineze cazul, transmite News.ro.

Udrea şi Bica au fost şi audiate în comisia pentru refugiaţi pentru a se stabili dacă au drept de azil, iar acum sunt în aşteptarea unei decizii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-19

TAGURI: elena udrea, alina bica, refugiat politic, costa rica,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG