2020-02-18 20:25

Cetățean sârb, căutat de Interpol pentru GENOCID, prins la GALAȚI

 |  14:21
Cetățean sârb, căutat de Interpol pentru GENOCID, prins la GALAȚI

Un bărbat de 50 de ani, din Serbia, care era căutat internaţional pentru fapte de genocid, a fost capturat de poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-port, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, pe numele cetăţeanului sârb era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi extrădare. Stevan B. s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, în portul Galaţi, pentru efectuarea formalităţilor necesare controlului de frontieră, el făcând parte din echipajul unei nave sub pavilion Serbia. "La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă Interpol, acesta fiind căutat în vederea arestării şi extrădării, deoarece este cercetat pentru infracţiunea de genocid, săvârşită în perioada septembrie-decembrie 1991", se precizează în comunicatul ITPF Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

ANONIM
06 Mai 2018

Si uite asa se va face un schimb de infractori sârbii contra ghita
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mai 2018

dar care e diferenta intre sarbul asta si Ghita? ca nu pricep....Tot petrolul din ploiesti a fost dus de mafia Ghita-Iliescu in fosta yugoslavie si banii furati tot de ei....si ce sa vezi politicienii de acolo si-au luat tot felul de condamnari pentru crime de razboi...dar cei care i-au aprovizionat cu arme si motorina? ghita sta la Belgrad in vacanta,e "persecutat" la fel ca ailaltii prin madagascar si Costa Rica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine