2020-07-15 22:19

CFR: Trafic feroviar oprit temporar în vestul ţării! Opt trenuri de călători sunt afectate

 |  11:29
CFR: Trafic feroviar oprit temporar în vestul ţării! Opt trenuri de călători sunt afectate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, vineri dimineaţă, circulaţia feroviară este oprită temporar în partea de vest a ţării, pe raza Regionalei CF Timişoara, între staţiile Caransebeş şi Orşova unde, din cauza furtunilor violente, arborii prăbuşiţi de pe versanţi au rupt linia de înaltă tensiune şi au blocat calea ferată. Opt trenuri sunt bocate pe traseu.

CFR a transmis, vineri dimineaţă, că circulaţia feroviară este oprită temporar în partea de vest a ţării, pe raza Regionalei CF Timişoara, între staţiile Caransebeş şi Orşova din cauza furtunilor violente.

”Zeci de angajaţi feroviari acţionează cu utilaje încă din cursul serii pentru tăierea arborilor, îndepărtarea acestora de pe linia de cale ferată şi înlocuirea cablului de înaltă tensiune, rupt pe mai multe secţiuni, între staţiile Slatina - Timiş - Zeregova. Pentru a asigura accesul echipelor de intervenţie în zona afectată, 8 trenuri de călători staţionează în gările adiacente până la finalizarea lucrărilor de eliberare a gabaritului şi înlocuirea firului de contact rupt, astfel încât să se poată repune sub tensiune linia de contact”, a transmis CFR.

Trenurile sunt oprite temporar în gările Poarta, Vălişoara, Domaşnea Cornea şi Cruşovăţ. Potrivit CFR, sunt afectate trenurile IR 1693 (Bucureşti Nord - Timişoara), IR 1696 (Timişoara Nord – Bucureşti Nord), IR 1695 (Bucureşti Nord – Timişoara Nord), IR 1692 (Timişoara – Bucureşti Nord), IR 1991 (Mangalia – Timişoara Nord), R 9551 (Orşova – Cruşovăt), Trenul privat 15594 (Arad-Constanţa), Trenul privat 15593( Constanţa-Arad).

CFR a mai anunţat că o altă zonă afectată de vremea nefavorabilă este segmentul feroviar Lainici - Pietrele Albe, de pe secţia Târgu Jiu - Pietroşani (Regionala CF Craiova), unde s-a intervenit în cursul nopţii pentru eliberarea căii ferate de arborii prăbuşiţi de pe versanţi în gabaritul căii, iar traficul feroviar a fost redeschis cu tracţiune Diesel pe zona afectată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

APOCALIPSA
29 Iun 2019

Coșmarul CFR a început în după-amiaza zilei de duminică la asa zis un coniac mic, câțiva bărbații în negru nepregătiți în domeniu sau întrunit și au dat startul unei mari privatizări. ( Bucuria lor și mulții bani la mijloc ) Rezultatul de azi : Două trenuri plecate din Timișoara spre litoral nu au ajuns nici după 24 de ore . Ce urmează ? APOCALIPSA SĂRACULUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz