2020-06-07 00:41

Chimistul Hexi Pharma, cercetat sub control judiciar

 |  13:27
Chimistul Hexi Pharma, cercetat sub control judiciar

Procurorii îl cercetează sub control judiciar pe chimistul firmei Hexi Pharma pentru participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor şi înşelăciune, scrie Mediafax.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru chimistul Hexi Pharma acesta fiind acuzat de participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor şi înşelăciune, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, va fi dusă, sâmbătă, în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a fost reţinută vineri seara pentru 99 de fapte de înşelăciune în formă continuată, 29 de fapte de înşelăciune în formă simplă şi participaţie improprie la zădărnicia combaterii bolilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-28Parerea ta...

ARAFAT LUI IZMENARUL ?
28 Mai 2016

Mangele a poporului Roman . Mai are putin si il ridica in grad de general , daca nu este . Arafatul nu raspunde sau nu stie nimic ? Parca este pe la supra control si interesul national a lui Izmenarul de la Rezervele statului ? Oare el cate mii de tone a luat pe la rezervele statului si altele date la Armata Romana din Afganistan , Irak , unde sa dus cu apa chioara ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine