2020-08-05 14:52

Chiriaşii ANL, subvenţionaţi

 |  20:05
Chiriaşii ANL, subvenţionaţi

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului ia în calcul varianta subvenţionării a jumătate din chiria plătită de locatarii blocurilor ANL ce ar putea fi construite în parteneriat public-privat, a declarat ministrul dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu.

“Suntem în discuţii cu Ministerul de Finanţe pentru realizarea parteneriatului public-privat în ceea priveşte construirea locuinţelor în regim ANL. Una dintre variantele dezirabile ar fi ca autoritatea locală să pună la dispoziţie terenul şi utilităţile, partenerul privat să vină cu finanţarea, iar din bugetul de stat, prin MDRT, să se subvenţioneze jumătate din chirie”, a afirmat Cristian Petrescu, citat de Agerpres. Recuperarea investiţiei ar urma să aibă loc în 15 ani, perioadă după care blocurile vor rămâne la autoritatea publică locală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-26Parerea ta...

ANCA
21 Feb 2012

MDRT este ministerul cu cele mai multe investitii . Cat dna Udrea a fost ministru s-a investit cel mai mult in turism , sa vedem de acum incolo ..!
MIHAI
21 Feb 2012

Noii ministri sunt tineri , si sunt convinsa ca vor fi capabili sa faca lucruri bune pt ro , poate chiar mai bune decat vechiul guvern .
MARIA
21 Feb 2012

opozitia incearca sa atace din toate partile , presa este aliatul nr 1 , dar nu or sa ajunga nicaieri , va asigur , noua generatie este la putere !
CRISTI
21 Feb 2012

cei din opozitie ar trebui sa isi vada lungul nasului si sa nu mai arunce noroi pe toate lucrurile bune facute in tara asta ! au impresia ca ei ar fi fost mai buni ? este o impresie gresita !
ION
21 Feb 2012

imi pare rau pt vechii ministrii dar ma bucur pt cei noi , sunt tanara si vad o speranta in ei ! sa aveti un mandat bun si plin de impliniri pt romanica !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz