2019-10-19 15:21

Cinci dintre persoanele vinovate în cazul naufragiului navei Costa Concordia, au fost condamnate

 |  14:17
Cinci dintre persoanele vinovate în cazul naufragiului navei Costa Concordia, au fost condamnate

Cinci dintre persoanele găsite vinovate în procesul privind naufragiul navei de lux Costa Concordia în ianuarie 2012, soldat cu 32 de morţi, au fost condamnate de un tribunal italian la pedepse cuprinse între doi ani şi zece luni de închisoare, scrie presa italiană.

Ei au beneficiat de o procedură cunoscută sub numele de "pattegiamento", care permite încheierea unui acord pe cale amiabilă asupra sancţiunii, în schimbul unei recunoaşteri cel puţin parţiale a vine, scrie Mediafax.

Comandantului navei Costa Concordia, Francesco Schettino, judecat în proces, i s-a refuzat până în prezent aplicarea acestui tratament, însă avocaţii săi l-au reclamat din nou.

Următoarele audieri din cadrul procesului, prevăzut să dureze mai multe luni, au fost fixate să se desfăşoare în perioada 23-27 septembrie, la Teatrul Modern din Grosseto, cu scopul de a asigura spaţiul necesar primirii celor care vor participa sau asista la proces.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

DSP-urile vinovate prin inutilitate Ne mor copiii şi nu ştim de ce. Nu s-a aflat nici după aproape două săptămâni de la depistarea primului bebeluş bolnav de E-coli. Asta este concluzia medicilor, a inspectorilor sanitari şi veterinari şi mai ales a direcţiilor de sănătate publică. Am multe motive să critic aceste instituţii, care în loc să fie nişte jandarmi care apără sănătatea naţiei este plină de obedienţi blazaţi, plictisiţi de oboseala statului degeaba
16 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray