2020-05-29 11:20

UPDATE. Şase fraţi şi tatăl lor, găsiţi morţi. Decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon

 |  09:34
UPDATE. Şase fraţi şi tatăl lor, găsiţi morţi. Decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon

Şase fraţi şi tatăl lor au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari. Prima ipoteză a anchetatorilor este că decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon.

UPDATE, ora 9.50 Un al şaselea copil, un băieţel în vârstă de cinci ani, a fost găsit mort, luni dimineaţă, în spatele unui fotoliu, după ce, iniţial, tatăl acestuia şi cinci fraţi fuseseră descoperiţi decedaţi.

Primarul localităţii Rovinari, Dorin Filip, a precizat, că cei cinci copii au vârste cuprinse între un an şi şapte ani şi sunt fraţi, ei locuind cu tatăl lor într-o garsonieră dintr-un bloc din Rovinari.

Cei cinci copii şi tatăl acestora au fost găsiţi, luni dimineaţa, morţi, după ce vecinii au simţit miros de gaz şi a fost spartă uşa garsonierei.

Primarul a mai afirmat că locuinţa în care stăteau aceştia era încălzită cu o instalaţie termică improvizată, care duminică noapte nu ar mai fi evacuat gazele în exterior din cauza vântului puternic.

Edilul a precizat că şi alţi doi copii dintr-o garsonieră de la etajul superior s-au intoxicat cu monoxid de carbon, ei fiind transportaţi la spital şi fiind în afara oricărui pericol.

Administratorul public al oraşului Rovinari, Constantin Podaru, a declarat, că mama copiilor este plecată la muncă în Italia şi că familia mai are un copil, care nu a fost găsit însă în garsonieră.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Poliţiei Gorj, ai ISU, precum şi ai furnizorului de gaz, care a oprit alimentarea cu gaz în bloc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine