2020-02-28 18:01

Cinci persoane rănite într-un accident produs pe Şoseaua Alexandriei

 |  11:03
Cinci persoane rănite într-un accident produs pe Şoseaua Alexandriei

Cinci persoane, între care şi un copil au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală.

În accident au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz, în total fiind 20 de persoane în cele trei mijloace de transport.

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care patru de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), iar un copil cu fractură a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Niciuna dintre victime nu provine din microbuz şi, totodată, nu se află în stare gravă, au anunţat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Alexandriei, pe sensul de intrare în Bucureşti, cauza probabilă fiind pătrunderea pe contrasens, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, citate de Mediafax. Traficul în zonă este dirijat de către poliţişti, circulaţia fiind blocată pe o bandă.

Foto: Cronica de Fălticeni


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine