2020-02-28 12:16

Cinci morţi şi patru răniţi în urma unei ciocniri frontale dintre două maşini. O fetiţă de patru ani a scăpat cu viaţă graţie unor haine pe care le ţinea la piept

 |  18:26
Cinci morţi şi patru răniţi în urma unei ciocniri frontale dintre două maşini. O fetiţă de patru ani a scăpat cu viaţă graţie unor haine pe care le ţinea la piept

Ungrav accident de circulaţie, în urma căruia şi-au pierdut viaţa cinci persoane şialte patru au fost grav rănite, a avut loc, în noaptea de sâmbătă spreduminică, în apropiere de localitatea sibiană Şelimbăr. O fetiţă de 4 ani, aflatăîn braţele unuia dintre ocupanţii maşinii, a scăpat cu viaţă pentru că ţinea înbraţe mai multe hăinuţe care au servit drept tampon.

Potrivitsubcomisarului Sandu Murariu, de la Poliţia Rutieră Sibiu, şoferul unuiautoturism Opel a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal o maşinăînmatriculată în Arad. Potrivit sursei citate, în maşina lovită se aflau cinciadulţi şi un copil. Adulţii - trei femei şi doi bărbaţi - au decedat, iarcopilul este singurul supravieţuitor şi a fost transportat la Spitalul dePediatrie din Sibiu. În maşina care a provocat accidentul se aflau patrutineri, două fete şi doi băieţi, care circulau de la Cisnădie spre Sibiu pe undrum cu două benzi pe sens. Şoferul vinovat are 22 de ani şi are ambelepicioare fracturate, fiind una dintre cele două persoane încarcerate în urmaaccidentului pentru care au intervenit echipajele ale ISU Sibiu. Un alt băiatdin maşină are o fractură a antebraţului, iar cele două fete au suferit şi elefracturi multiple. Poliţiştii spun că şoferul vinovat nu era băut, are permisdin anul 2007 şi a avut cinci sancţiuni contravenţionale: trei pentrunepurtarea centurii de siguranţă, una pentru neutilizarea luminilor deîntâlnire şi una pentru viteză.

Poliţiştiisibieni au stabilit că patru dintre persoanele care au murit în accident eraucetăţeni bulgari, a cincea persoană fiind un bărbat din Arad, iar fetiţa de 4ani care se afla în maşină cu ei este tot din Bulgaria. Anchetatorii încearcăsă afle de unde veneau şi unde se îndreptau cele cinci persoane care au muritîn accident, dar şi de ce se afla în maşină cu ele copilul, urmând ca Biroulpentru Străini Sibiu să rezolve problema fetiţei cu ajutorul AmbasadeiBulgariei la Bucureşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu,inspectorul Luciana Balteş, copilul este bulgar, nu poartă numele nici uneiadintre persoanele decedate în autoturism şi are paşaport propriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine