2020-06-04 23:49

Cine a câștigat milioane de euro pentru modernizarea spitalului din Suceava?

 |  08:42
Cine a câștigat milioane de euro pentru modernizarea spitalului din Suceava?

Patroana unei pensiuni din Pojorâta, un dezvoltator local apropiat de managerul Vasile Rîmbu, fostul președinte al Camerei de comerț și industrie Suceava, anchetat în trecut de DIICOT și un constructor din Iași la firma căruia a lucrat edilul Mihai Chirica și care i-a construit acestuia una dintre vile sunt personajele care au modernizat în ultimii ani Spitalul județean de urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava – potrivit unei monitorizări realizate de G4Media.ro pe baza SEAP (portalul guvernamental de transparență în achiziții publice) și datelor de la Registrul Comerțului

Aflat în subordinea Consiliului Județean Suceava, spitalul este condus încă din 2009 de economistul Vasile Rîmbu, fost șef al Gărzii financiare Suceava (1992 – 2000) și director general adjunct la Finanțele Publice (2000 – 2005). În toamna anului trecut, Rîmbu a fost chiar propus pentru postul de ministru al Sănătății în Guvernul PNL.

”Am fost cel care am prins în primul mandat acest proces de trecere a Spitalului Judeţean Suceava în subordinea Consiliului Judeţean Suceava, am fost cel care a fost de acord ca Vasile Rîmbu să vină manager al Spitalului Judeţean Suceava şi trăgând linie, trebuie să recunoaştem că a fost un mare câştig pentru noi şi, în special, echipa şi parteneriatul făcut de-a lungul anilor, cu conducerea consiliului judeţean, indiferent de culoarea politică. Pentru asta, noi şi eu personal, îmi menţin solidaritatea şi sprijinul, umăr la umăr, spate în spate, pentru tot ce înseamnă modernizare acolo”, declara Gheorghe Flutur, șeful CJ Suceava și unul dintre liderii locali puternici ai PNL, despre Vasile Rîmbu, într-o ședință a CJ din septembrie 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

NICU
07 Apr 2020

L-au atras in capcana si pe Iohanispentru asi legifera excrocheriile...de stiut cati sunt in spatele lui Flutur si a celorlalti,o intreaga organizatie de interlopi precum cea facuta de Dragnea la Teleorman...toate imprejurimile cu apa si pedure au intrat in posesia mafiei,sub protectia politiei ce si-a schimbat 15 sefi.Unul dintre sponsori nimeni altul decat cumnatul domnului Rambu,patronul de la Vinalcool Scheia pe unde s-ar fi imbuteliat multe...
CONSTANTIN
07 Apr 2020

Asa se cladesc imperiile financiare ,pe cadavre,,pe hotii,cu sprijin politic .Sa nu plangem!!Epoca ceausescu era mai buna ,era buna si pentru cei care trudeau,era mai buna si pentru ca o parte din hoti ajungeau dincolo de gratii.Astazi -realitatea faptelor vorbeste pentru Istorie!!!
VIOREL
07 Apr 2020

Medicii din Suceava nu vor sa intre in carantina pentru ca au clinici private !!! De ce nu se spune adevarul,ne luati Inca o data de fraieri! Acesta este drumul contaminarii. Vine in om bineintentionat,vrea sa instaureze niste reguli obligatorii si este facut in toat felurile tocmai de cei ce au raspandit virusul!Medicii! Culmea este ca unii suceveni ii mai si sustin, cu toate ca nu cunosc realitatea!
UN CETATEAN
07 Apr 2020

Aceasta pentru ca la noi, medicii ar trebui sa aleaga ori la stat ori in privat. Doar daca ai un pacient la care diagnosticarea este mai dificila apelezi la stat. Dar la noi asa se doreste sa se castige ca medic cu doua maini, ca de murit, pacientii mor doar odata.
NICU
07 Apr 2020

Spitalele trebuie sa treaca in suborinea Ministerului Sanatatii,mafiile locale au zugrumat accesul cetatenilor la asistenta de calitate ; Un medic ce vine la spital si face "vizita" o ora apoi pleaca la clinica sa privata trei patru ore,revine la spital pentru a sta inca o ora este o bataie de joc? In fata cui raspund aceste cadre medicale, ?
JIGODII
07 Apr 2020

Nu va mai plângeri postacilor,ați votat cu 3 mâini și sterpul si pnl.ul...acum sugeți pixul....ciocul mic si suportați...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine