2019-07-19 04:57

CINE a montat şi cât COSTĂ microfonul descoperit în casa ministrului Carmen DAN

 |  14:14
CINE a montat şi cât COSTĂ microfonul descoperit în casa ministrului Carmen DAN

Cele mai noi date ale anchetei arată că microfonul descoperit în casa ministrului de Interne, Carmen Dan a fost montat de o persoană privată, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională. Dispozitivul are un preţ low-cost, în jur de 300 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de News.ro, pe eticheta microfonului este trecut anul de fabricaţie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Antena 3, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci că dispozitivul este unul ieftin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-28Parerea ta...

ANONIM
28 Dec 2017

Păi marincea....zice că este unul ieftin de 200 lei....hihihi....halal purtator de cuvant....Sau sluga ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray